Obnoviť stránku

Dell Professional Business 16"

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dell Professional Business 16"

Moderné brašna Dell Professional Business je určená pre každodenné cestovanie a služobné cesty. Vyvinutá bola presne podľa potrieb zamestnancov a obchodníkov. Ponúka veľa prepracovaných detailov tak, aby vaše cestovanie čo najviac uľahčila. Vnútorné vrecko na notebook vyniká extra čalúnením pre dokonalú ochranu notebooku pred nárazmi, otrasmi, poškriabaním či vlhkosťou. Brašna disponuje samostatnou, zipsom uzatvárateľnú priehradkou na usporiadanie a bezpečnému prenášanie zložiek a dokumentov.
Veľké predné vrecko s praktickým organizérom, vreckom zo sieťoviny a radom priehradok je ideálna pre rýchly prístup k príslušenstvu a veciam dennej potreby, ktoré najviac potrebujete. Taška je vyrobená z odolného materiálu s ochranou proti vode. Pre pohodlné prenášanie je určený ergonomicky tvarovaný, nastaviteľný ramenný popruh alebo polstrovaná ucha. Vy si tak môžete zvoliť spôsob prenášania, ktorý vám vyhovuje. Pás na vozík slúži k jednoduchému pripevnenie ku kufrom. Praktická brašna v modernom, elegantnom dizajne sa stane vaším nepostrádateľným pomocníkom na každej služobnej ceste.
Parametre a špecifikácie:
Určené pre:
notebooky do 16 "
Farebné prevedenie:
čierna
Hmotnosť:
1000 g
Kód:  NJ989a
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12