Obnoviť stránku

Dell Precision T3620

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dell Precision T3620

Výkonná a zároveň cenovo výhodná pracovná stanica Precision T3620 z dielní spoločnosti Dell je navrhnutá pre prácu s bežnými kancelárskymi programami aj náročnú grafikou. Vo svojich útrobách skrýva vysoko výkonný procesor Intel Xeon E3-1240 v5 QC na frekvencii 3,5 Ghz.

Výkon stanice je podporený 8 GB rýchlej operačnej pamäte DDR4 SDRAM a samostatnou grafickou kartou NVIDIA Quadro K620 s pamäťou 2 GB. Dostatočné miesto pre vaše dáta zaistí rýchly 256 GB SSD disk. Balenie zahŕňa kvalitný USB klávesnicu a myš. Predinštalovaný je operačný systém Microsoft Windows 7 Professional 64-bit s viacjazyčnou podporou.

Spoľahlivosť, stabilita a bezpečnosť dát

Precision T3620 má za sebou rozsiahle testovanie zaručujúca vysoký výkon teraz aj v budúcnosti. Už v základnom prevedení poskytuje vysokú stabilitu a bezpečnosť vašich dát. Navyše môžete využiť niektoré voliteľné riešenie výrobcu. Dell Data Protection, Security Tools, Dell Data Protection a Encryption vytvorí zo základnej pracovnej stanice Dell Precision T3620 bezpečnú pracovnú stanicu.

Oprava do druhého dňa - kdekoľvek

Vďaka vysokej kvalite svojich produktov spoločnosť Dell poskytuje špeciálnu rozšírenú záruku na 3 roky on-site next business day. V rámci záručnej doby oprava vašej stanice prebieha kdekoľvek po celej ČR nasledujúci pracovný deň.

Nezáleží na tom, či na stanici pracujete v zamestnaní, doma alebo na dovolenke. Stačí zavolať na telefónne číslo: 225 308 649, popr. mobil 778 440 533, nahlásiť výrobné číslo a závadu a DELL už všetko zariadi!

Certifikácia ISV

Pracovná stanica Dell Precision T3620 sa môže pochváliť certifikáciou ISV. Zabezpečená je tak kompatibilita s certifikovanými aplikáciami popredných nezávislých výrobcov softvéru a dlhá funkčnosť systému a produktivita.

Kód:  TD140p43
Produktové číslo:  3620-8429
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17