Obnoviť stránku

Dell Precision T1700 MT

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dell Precision T1700 MT

Výkonná, stabilná a zároveň cenovo výhodná pracovná stanica Precision T1700 z dielní spoločnosti Dell je navrhnutá pre 2D a 3D modelovanie alebo multitasking v grafických aplikáciách. Vo svojich útrobách skrýva vysoko výkonný procesor Intel Xeon E3-1226 v3 a 2GB profesionálny grafickú kartu NVIDIA Quadro K2200, o poriadny výpočtový výkon je teda postarané. Balenie zahŕňa USB klávesnicu a myš.

Spoľahlivosť, stabilita a bezpečnosť dát

Precision T1700 má za sebou rozsiahle testovanie zaručujúca vysoký výkon teraz aj v budúcnosti. Už v základnom prevedení poskytuje vysokú stabilitu a bezpečnosť vašich dát. Navyše je možné využiť niektoré voliteľné riešenie výrobcu. Dell Data Protection, Security Tools, Dell Data Protection a Encryption vytvorí z pracovnej stanice Dell Precision T1700 bezpečnú základnú pracovnú stanicu. Voliteľné zrkadlenie disku pomocou technológie RAID poskytuje redundanciu a rýchlu obnovu dát v prípade zlyhania disku.

Bohatá konektívna výbava

Vežové pracovná stanica je vyrobená v kompaktnom šasi prístupnom bez nástrojov. Pritom j IP podľa vzhledu je zrejmé, že je predurčená k vysokým výkonom. Ide o kompaktné prevedenie mini tower, čo zaistí úsporu miesta bez obmedzenia výkonu. Veľké množstvo USB portov umožňuje pripojiť ľubovoľné periférie, vpredu vyvedené 2 USB 3.0 porty umožňujú bleskurýchle prenosy dát a jednoduchú konektivitu externých médií. Navyše norma ENERGY STAR 5.2 robí z pracovnej stanice Dell Precision energeticky úspornú súčasť vášho IT vybavenia.

Certifikácia ISV

Pracovná stanica Dell Precision T1700 sa môže pochváliť certifikáciou ISV. Zabezpečená je tak kompatibilita s certifikovanými aplikáciami popredných nezávislých výrobcov softvéru a dlhá funkčnosť systému a produktivita. Populárna aplikácie s certifikáciou ISV zahŕňajú napríklad AutoCAD, SolidWorks a Creo. Pre túto pracovnú stanicu hovorí aj 3-ročná záruka Next Business DayOn-Site Service v mieste u zákazníka vrátane poslanie náhradného dielu bez nutnosti technika.

Kód:  TD140z99
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01