Obnoviť stránku

Dell Precision 5720

Dell Precision 5720

Privítajte výkonnú pracovnú stanicu AiO Dell Precision 5720. Jej obrovský výkon je ukrytý v tele monitora, takže ušetrí drahocenné miesto na stole. Vďaka modernému hardvéru na čele s výkonnými procesormi Intel Xeon siedmej generácie Kaby Lake a dedikovanej grafike AMD Radeon Pro, si poradí s náročnými úlohami, využívaných v grafických aplikáciách alebo pri 3D modelovaní.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový dizajn s overenou kvalitou spracovania
  • Vysoký výkon pre náročné aplikácie a úlohy
  • Kvalitný 27" displej so 4K rozlíšením
  • ISV certifikácia
  • Ohromujúci zvuk vďaka šiestim predným reproduktorom
  • Pripravený pre zážitky vo VR

Profesionálne zobrazenie

Maximálne kvalitný obraz vám sprostredkuje 27" IPS displej s extra jemným 4K rozlíšením (3 840 × 2 160 px). Ten okrem iného disponuje 100 % Adobe RGB farebným gamutom, čo ocenia najmä profesionáli v oblasti grafiky. Voliteľne potom budú k dispozícii modely s dotykovým aj klasickým displejom. Navyše drží certifikáciu ISV, ktorá overuje spoľahlivý chod viac ako 100 aplikácií.

Šikovné funkcie

Pod obrím displejom je umiestnených šesť reproduktorov s technológiou Waves MaxxAudio. Tie sa postarajú o kvalitný zvukový zážitok pri sledovaní filmov či počúvaní hudby. Elegantný dizajn s overenou kvalitou spracovania ponúkne sklopný stojan, ktorý umožní celý displej položiť a lepšie tak využiť dotykové funkcie systému Windows 10.

Najvýkonnejší počítač All in One

V tele monitora je uložený maximálny výkon na plynulý chood na prácu i zábavu. Tešiť sa môžete na nové procesory Intel Xeon siedmej generácie, výkonnú grafiku AMD Radeon Pro či rýchle operačné pamäte DDR4 s kapacitou až 64 GB. Počítač je tak pripravený pre náročné úlohy, ale zvládne aj moderné hry, vrátane virtuálnej reality.

 

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Windows 10 Home

Použitie

Typ zostavy All-in-one PC

Displej

Uhlopriečka displeja 27 " (68,58 cm)
Rozlíšenie 3840 × 2160 px
Typ panela IPS

Procesor

Rad procesora Intel Xeon
Model procesora Intel Xeon E3-1200 Kaby Lake

Disk

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Webová kamera, Wi-Fi

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 64 GB
Typ pamäte DDR4

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo Myš, Klávesnica

Produktový rad

Rad počítača Dell Precision
Kód:  ADK526
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04