Obnoviť stránku

Dell OptiPlex 3040 MT

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dell OptiPlex 3040 MT

Dell OptiPlex 3040 prináša vysoký výkon a flexibilné použitie s pokročilým hardvérom. Je vhodný pre obchodné a kancelárske firmy, kde poskytuje hospodárnu prevádzku a výkon, aby zvládol všetky náročné aplikácie . Takže nebude mať žiaden problém s prístupom k internetu, kancelárskymi aplikáciami, komunikačnými programami alebo audiovizuálnym používaním. Pokročilé chladenie a vynikajúca kvalita sú osvedčené aj v náročných podmienkach. Všetko je skryté v malej skrinke Mini Tower s prakticky pripojenými konektormi na prednom paneli.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný kancelársky počítač
  • Výkonný procesor Intel Pentium G4400
  • Predinštalovaný overený systém Windows 10
  • Dostatok úložného priestoru pre vaše dáta
  • Klávesnica a myš v balíku
  • Spoľahlivá trojročná záruka s každodennou opravou

Pripravené na náročné nasadenie

Výpočtový výkon je v plnej miere v procese modernej architektúry procesorov Intel. Výhody procesora sú integrovaný čip Intel HD Graphics , ktorý dokáže ľahko zvládnuť bežné kancelárske práce a prehrávanie HD videa. S dvoma grafickými výstupmi môžete jednoducho pripojiť dva monitory. Sú k dispozícii populárne porty HDMI a zobrazenie.

Overený systém

Najnovší systém Windows 10 nájdete v počítači. Mluvící systém ponúka nové funkcie, intuitívne ovládacie prvky a množstvo vylepšení, ktoré z neho robia obľúbenú základňu pre všetky moderné súpravy. Značkový výrobca ponúka aj rozšírenú záruku vo forme služby na pracovisku Nasledujúci pracovný deň (NBD), ktorá zaručuje celkovú bezstarostnú prevádzku po dobu 36 mesiacov.

Rozšírená bezpečnosť

Spoločnosť Dell ponúka vo svojej triede aj bezkonkurenčnú bezpečnosť. Chráňte svoje dôležité obchodné údaje pomocou komplexného šifrovania, rozšírenej autentifikácie a ochrany pred škodlivým softvérom. Ústredná správa spoločnosti Dell Data Protection sa o ňu postará.

Parametre a špecifikácia

Produktový rad

Rad počítača Dell Optiplex
Kód:  ADG413f05NAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19