Obnoviť stránku

DELL MSA14

5 1 hodnotení

DELL MSA14

Kĺbový stojan na monitor určený pre montáž na okraj stola od popredného výrobcu DELL je praktickým pomocníkom nielen do kancelárie, ale aj do vašej domácej pracovne. Originálne príslušenstvo je určené pre komfortné sledovanie monitora a lepšiu prehľadnosť. Stojan možno využiť pre široké spektrum monitorov Dell s prvkami pre rýchle uvoľnenie. Táto montáž nevyžaduje žiadne skrutky ani náradie. V balení tiež nájdete adaptér pre monitory so systémom VESA. Poteší vás moderným dizajnom a radom praktických funkcií.

Kľúčové vlastnosti

  • Maximálna veľkosť monitora 24,6"
  • Určené pre monitory Dell a monitory s VESA
  • Testované spoločnosťou DELL
  • Dômyselné vyhotovenie
  • Nezaberá takmer žiadne miesto na stole
  • Mnoho možných nastavenia – možnosť sklápania, posúvania, otáčanie monitorov

Lepšia prehľadnosť pre efektívnejšiu prácu

Jednou z predností je aj jednoduchá manipulácia so stojanom. Monitor môžete na stojane ľubovoľne otáčať, sklápať a posúvať vertikálne i horizontálne. Pracujte produktívne a prehľadne. Unikátny stojan bol dômyselne navrhnutý tak, aby získal dokonalú stabilitu a zabraňoval nežiaducemu splietaniu káblov. Vďaka praktickému dizajnu nezaberie prebytočné miesto na pracovnom stole.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ

Určenie Na hranu stola
Počet ramien 1 x

Vlastnosti

Max. veľkosť monitora 24,6 "
Kód:  ADP5a006
Produktové číslo:  482-10010
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14