Obnoviť stránku

DELL MS WINDOWS Server 2012 R2 Standard ROK

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DELL MS WINDOWS Server 2012 R2 Standard ROK

Operačný systém Microsoft Windows Server si už dávno vydobyl svoje pevné miesto v podnikovom nasadení. Inovovaná verzia nesúca označenie 2012 R2 Standard je priamo určená pre nasadenie v rozsiahlych firemných sieťach, kde je kladený dôraz na maximálny výkon aj spoľahlivosť. Licenčné obmedzenie sa vzťahuje len na značkové servery Dell, ktoré disponujú maximálne dvoma fyzickými procesormi. Ďalej bude potrebné vyriešiť klientske licencie (tzv. CAL) pre prístup k jednotlivým funkciám. Plusové body však začnete pri nasadení počítať hneď v desiatkach. Všetky moderné technológie prešli ďalšiou evolúciou a často nie sú ani vidieť, ale ich prínos následne oceníte v dlhodobej prevádzke.
Budúci majitelia sa môžu tešiť napríklad na špičkovú virtualizačnú platformu Hyper-V, smart VPN technológiu Direct Access a úplne novú službu WorkFolders, ktorá umožňuje bezpečnú synchronizáciu dát uložených na súborovom serveri do zariadenia používateľa. V oblasti diskových úložísk je naďalej kladený dôraz na vysokú dostupnosť, rýchlu obnovu a dokonalé využitie dostupného priestoru. Sieťové prostriedky sú pripravené na maximálnu škálovateľnosť s možným využitím privátneho alebo hybridného cloudu. Riešenie spoločnosti Microsoft vám pomôže optimalizovať informačné technológie, aby ste mohli dosiahnuť plnenie jedinečných potrieb svojej organizácie v plnom rozsahu.
Parametre a špecifikácie:
Určené iba pre:
Servery Dell
Systém:
Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard
Typ licencie:
Reseller Option Kit, maximálne 2 CPU
Až 2 virtuálne stanice
Neobsahuje žiadne klientske licencie (CAL)

Parametre a špecifikácia

Typ licencie

Typ licencie Fyzická licencia

Licencia

Spôsob licencovania OEM licencia
Počet zariadení 2
Prenositeľnosť licencie Nie
Zemepisné obmedzenie aktivácie Iba v EÚ

Kompatibilita

Typ zariadenia PC
Operačný systém Windows
Kód:  TD799b1a
Produktové číslo:  638-BBBD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08