Obnoviť stránku

DELL MDS14

DELL MDS14

Stojan na dva monitory od popredného výrobcu DELL je praktickým pomocníkom nie len do kancelárie, ale aj do vašej domácej pracovne. Originálne príslušenstvo je určené pre komfortné sledovanie monitorov a lepšiu prehľadnosť. Stojan možno využiť pre široké spektrum monitorov do veľkosti 24", ktoré sú navyše kompatibilné s úchytmi VESA. Poteší vás moderným dizajnom a radom praktických funkcií. 

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre dva ľubovoľné monitory do veľkosti 24"
  • Monitory musia podporovať úchyt VESA
  • Testované spoločnosťou DELL
  • Dômyselné vyhotovenie do tvaru U
  • Zaberá veľmi málo miesta na stole
  • Mnoho možných nastavení - možnosť sklápania, posúvania, otáčania monitorov

Lepšiu prehľadnosť pre efektívnejšiu prácu

Jednou z predností je aj jednoduchá manipulácia so stojanom. Monitory môžete na stojane ľubovoľne otáčať, sklápať a posúvať vertikálne i horizontálne. Pracujte produktívne a prehľadne. Unikátny stojan bol dômyselne navrhnutý tak, aby získal dokonalú stabilitu a zabraňoval nežiaducemu splietaniu káblov. Vďaka praktickému dizajnu do tvaru U nezaberie prebytočné miesto na pracovnom stole.

Parametre a špecifikácia:
Hmotnosť:
12,7 kg

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ

Určenie Na hranu stola

Vlastnosti

Max. veľkosť monitora 24 "
Kód:  ADP5a005
Produktové číslo:  482-10011
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13