Obnoviť stránku

Dell Legacy LD17 USB-C/USB 3.0

Dell Legacy LD17 USB-C/USB 3.0

Značková redukcia Dell Legacy LD17 patrí k zariadeniam, ktoré toho ponúkajú naozaj veľa. Pomocou neho môžete k bežnému notebooku pripojiť staršie zariadenia so sériovým či paralelným portom. Pripojenie prebieha cez port USB 3.0 alebo USB-C versus HDMI, VGA alebo RJ45. 

Vďaka malej veľkosti redukcie ju môžete jednoducho pribaliť so sebou aj na cesty. Širokú ponuku rôznych výstupov určite uvítate pri návrhu riešení pre klientov. Nie je potrebné vymieňať často staré zariadenia, keď môžu s touto redukciou stále pracovať.

Hlavné prednosti

  • Široká ponuka rôznych konektorov
  • Umožní využívať staršie zariadenia so sériovým alebo paralelným portom
  • Značková kvalita od spoločnosti Dell
  • Skladné vyhotovenie

Záruka od spoločnosti Dell

Vďaka certifikovaným súčastiam Dell a ročnej obmedzenej záruke na hardvér spoločnosti Dell si môžete byť istí spoľahlivým pripojením starších zariadení so sériovým či paralelným portom.

 
Kód:  ADP3f023
Produktové číslo:  452-BCON
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04