Obnoviť stránku

Dell Latitude 3570

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dell Latitude 3570

Notebook Dell Latitude 3570 je spoľahlivý pracovný nástroj s 15,6" displejom. Vhodný je najmä pre vytváranie obsahu v kancelárii, kde poslúži napríklad podsvietená klávesnica s numerickým blokom. Je ľahší a tenší ako jeho predchodca a ponúka všetko, čo má skvelé zariadenie pre pracovné nasadenie mať. Súčasťou sú bezpečnostné funkcie a trojročná podpora servisu do druhého pracovného dňa u zákazníka. Beží na predinštalovanom operačnom systéme Windows 7 Professional, kedykoľvek však môžete prejsť na najnovší Windows 10 Pro.

Kľúčové vlastnosti

  • Procesor si ľahko poradí aj s náročnými aplikáciami
  • HD Ready displej s antireflexnou úpravou zamedzí odleskom
  • Dobre zvolená konektorová výbava
  • Podsvietená klávesnica s numerickým blokom
  • Bezpečnostné funkcie pre zvýšenú ochranu dát
  • Predinštalovaný Windows 7 Professional + licencia na Windows 10 Pro
  • Trojročná záruka Next Business Day

Spoľahlivý výkon

Model Latitude 3570 v sebe kombinuje mobilitu, produktivitu a atraktívny vzhľad. Použité procesory Intel si ľahko poradia aj s náročnejšími pracovnými aplikáciami, ich pokročilá architektúra sa však vyznačuje nízkou energetickou náročnosťou. To sa prejaví na dlhšej výdrži na batériu, takže notebook s vami zvládne celodenný záprah. Integrovaná grafika Intel HD Graphics 520 poskytuje prekvapivo dobrý výkon a vedľa multimédií zvládne aj menej náročné hry.

Antireflexný displej

Ťažiskovým prvkom je displej s HD Ready rozlíšením, ktorý má antireflexnú úpravu. Tú oceníte nielen pri práci v kancelárii, ale aj kdekoľvek vonku. Zamedzuje totiž odleskom, ktorými trpia lesklé displeje, a zaistí ničím nerušenú prácu. Pomocou HDMI konektora pripojíte notebook napríklad k monitoru a dvojica konektorov USB 3.0 poskytne zvýšenú rýchlosť, ktorú oceníte pri prenose súborov medzi zariadeniami.

Bezpečnosť na prvom mieste

Výrobca Dell pri notebooku Latitude 3570 ponúka komplexné šifrovanie, pokročilé overovanie a špičkovú prevenciu proti malvéru z jediného zdroja. Riešenie Dell Data Protection a Encryption chráni vaše dáta na všetkých koncových bodoch, vrátane externých médií, samošifrovacích diskov a úložísk verejného cloudu, ako sú napríklad Dropbox, Box a OneDrive. Súčasťou sú aj bezpečnostné riešenia DDP Security Tools s pokročilým overovaním zabraňujúcim prístupu neautorizovaným používateľom k vašim dátam. Budete chránený pred malvérom a kompletným nedôveryhodným obsahom vďaka riešeniu DDP Protected Workspace.

Na notebook Dell Latitude 3570 poskytuje výrobca trojročnú záruku Next Business Day On-Site Service, teda servis u zákazníka do druhého pracovného dňa.

Kód:  ADC437j08NAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14