Obnoviť stránku

Dell Inspiron 17 (5758)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dell Inspiron 17 (5758)


Americký výrobca Dell je známy svojou vysokou presnosťou pri výrobe svojich výrobkov a to isté platí pre tento model. Multimediálny notebook Dell Inspiron 17 je oblečený v elegantnom striebornom plášti, ktorý robí z neho veľmi pekný prenosný počítač. K tomu pridáva zaujímavé funkcie a preto priťahuje každého, kto hľadá výkon, kvalitu a stabilitu.


Dell Inspiron 17 (5758)

Kvalitné spracovanie a dokonalé funkcie

Hlavné funkcie zariadenia Dell Inspiron 17 (5758):

  • Vynikajúci 17.3 "LED podsvietený displej a HD + rozlíšenie pre skvelý vizuálny zážitok
  • Rýchle procesory Intel
  • V kombinácii so samostatnou grafickou kartou z notebooku môžete pracovať aj s obľúbenými hrami
  • Disk s kapacitou až 1TB ponúka dostatok miesta pre vaše dáta
  • Pri predinštalovaní systému Windows 10 môžete notebook ihneď po rozbalení použiť

Neobvyklá zábava na veľkej obrazovke

Veľká obrazovka s rozmermi 17,3 palcov umožňuje, aby tento prenosný počítač bol perfektným zábavným centrom - ideálny pre sledovanie filmov alebo hranie hier. Obrazovka s podsvietením LED a displejom HD + tiež zobrazuje veľké detaily. Výhody notebooku Dell Inspiron 17 zahŕňajú vysokokvalitnú podsvietenú klávesnicu pre pohodlné písanie v každej situácii. Samozrejmosťou je WiFi adaptér pre prístup na internet a webkamera pre komunikáciu so svojimi priateľmi a rodinou.


Rýchlosť pod kapotou

Pod vysoko kvalitným dizajnom je srdce celého zariadenia - procesory Intel Core s výnimočnými funkciami. Kombinujú najmenšiu spotrebu energie na maximálny výkon a robia počítač rýchlym strojom pre náročné úlohy.

Dell Inspiron 17 (5758)

Maximálny výkon pre prácu a zábavu


Dell Inspiron 17 (5758)

Hranie hier alebo práce s grafickými editormi? Žiaden problém.

Samostatná grafická karta

Grafický výkon je zabezpečený samostatnou grafickou kartou. Pomocou grafickej karty môžete hrať všetky svoje obľúbené hry vrátane najnovších hier, ak ste spokojní s obmedzenými detailmi.


Dostatok úložného priestoru

Ukladanie dát je disk až do 1TB , ktorý dokáže uspokojiť stovky filmov. Ak chcete zálohovať niektoré údaje, potom je vypalovačka DVD pripravená na vytvorenie médií v priebehu niekoľkých okamihov. Nič však nezabráni pripojeniu externého úložného priestoru pomocou ľubovoľného z portov USB a nahrávanie údajov na externý pevný disk alebo flash disk.


Revolučný operačný systém

Predinštalovaný operačný systém Microsoft Windows 10 umožňuje plne využiť potenciál vášho notebooku. Poskytuje jednoduchú a bezproblémovú prevádzku. Systém obsahuje obchod so systémom Windows s množstvom užitočných aplikácií a hier na prevzatie.

Dell Inspiron 17 (5758)

Intuitívny operačný systém



Najvyššia záruka

Záruka spoločnosti Dell zahŕňa aj nasledujúci pracovný deň , ktorý vám zaručuje bezproblémovú prácu. Odborný servisný technik vám bude zaslaný vo Vašom dome alebo v kancelárii do nasledujúceho pracovného dňa na opravu chyby. Takže sa nemusíte zbytočne báť a strácať drahocenný čas balením notebooku do krabice a odoslaním do služby alebo dochádzky.

Parametre a špecifikácia

Kód:  ADC173j16aNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09