Obnoviť stránku

Dell IE600

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dell IE600

Dajte zbohom svojim starým štupľom a ponorte sa do zvuku konečne naplno. Slúchadlá Dell IE600 ponúkajú dokonalú zvukovú autenticitu vďaka inovatívnej technológii Waves MaxxAudio, ktorá vám sprostredkuje čistý zvuk bez akýchkoľvek kazov. Integrovaný mikrofón navyše dokonale sníma hlas počas telefonických hovorov, od ktorých môžete stlačením jediného tlačidla preskočiť späť na počúvanie hudby. Rýchlo, prakticky a bez námahy.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantné in-ear štuple pre ničím nerušené počúvanie
  • 3 veľkosti náušníkov pre pohodlné nosenie
  • Kompatibilné s funkciami systémov Windows a Android

Kábel, ktorý sa nezamotá

So štupľami IE600 nehrozí zauzlenie kábla vďaka jeho špeciálne navrhnutému hladkému povrchu. V balení nájdete okrem užitočného puzdra tiež 3 veľkosti ušných koncoviek (S/M/L) pre maximálny komfort pri používaní. Ak používate inteligentný telefón, iste oceníte aj kompatibilitu s funkciami systémov Windows aj Android.

Balenie obsahuje:

Slúchadlá
Puzdro na uloženie
Tri páry ušných koncoviek
Dokumentácia

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  ADP2j001
Produktové číslo:  624-BBBF
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09