Obnoviť stránku

Dell Half Day Toploader 15.6"

4,5 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dell Half Day Toploader 15.6"

Spoločnosť Dell prichádza s taškou pre notebook do veľkosti 15,6 ", ktorá elegantným spôsobom spĺňa požiadavky na pracovnú tašku, ale zároveň ju môžete využívať aj ako pomocníka pre prenos notebooku vo svojom voľnom čase. Na prvý pohľad zaujme svojim netradičným šedo-čiernym designom.
Vnútorné polstrovaná kapsa zaisťuje perfektnú ochranu vášho prístroja pred nárazmi, otrasmi, poškriabaním či vlhkosťou. Navyše do vrecka bez problémov poskladáte ďalšie potrebné vybavenie a dokumenty. V zadnej časti tašky sa nachádza samostatný priestor na dôležité dokumenty. Pre uloženie osobných vecí v podobe vizitiek, písacích potrieb a ďalšieho príslušenstva slúži predné vrecko s praktickým organizérom.
Taška je vyrobená zo zmesi bavlny a plátna a poskytuje dokonalú ochranou proti vode. Pre pohodlné prenášanie je určený nastaviteľný ramenný popruh alebo polstrovaná ucha. Vy si tak môžete zvoliť spôsob prenášania, ktorý vám vyhovuje. Praktická brašna v čierno-šedom prevedení sa stane vaším nepostrádateľným pomocníkom na ceste do školy, zamestnania či za zábavou.
Parametre a špecifikácie:
Určené pre:
notebooky do 15,6 "
Materiál:
bavlna - plátno
Farebné prevedenie:
čierna - sivá
Hmotnosť:
1 kg

Parametre a špecifikácia

Kód:  NJ989f
Produktové číslo:  460-11804
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03