Obnoviť stránku

Dell Alienware X51

4,8 11 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Dell Alienware X51


Vysoko výkonný herný počítač s logom mimozemšťana dostal do vienka bohatú výbavu a zároveň štýlový kabát. Aj cez menšie rozmery skrine si na svoje prídu aj tí najnáročnejší hráči a konzumenti multimediálneho obsahu všetkého smeru. Nevšedný dizajn prekvapí svojou funkčnosťou a efektným osvietením s voľbou vlastného sfarbenie. Vnútri skrýva skvele vyvážený a chladený hardware pre maximálne využitie každej zložky.


Ohromný výkon v zaujímavom balení

Model Alienware X51 je postavený na výpočtovú sile štvorjadrového procesora z modernej rodiny Haswell - Intel Core i7 4790. Jeho každé jadro pracuje na frekvencii 3,6 GHz, s funkciou Intel Turbo Boost 2 dokáže až 4 GHz. Rýchly prísun dát s veľkým objemom zaistí 16GB operačnú pamäť typu DDR3. Vysoko náročné grafické výpočty rýchlo spracuje grafický čip AMD Radeon R9 270.

Středobod herního doupěte

Stredobod herného brlohu

Umí efektní barevné kombinace

Vie efektné farebné kombinácie

Svetelné prvky AlienFX

Vytváranie vlastných osvetlenia a špeciálnych efektov podľa vášho jedinečného herného štýlu. V 3 samostatných zónach môžete použiť 20 rôznych farieb. Dohromady získate 8 000 farebných kombinácií.

Kód:  TD146g
Produktové číslo:  D4-X51-N2-113A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07