Obnoviť stránku

Dell Alienware 15

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dell Alienware 15

Dobývanie herného neba bez kompromisov

Od pradávna bol poriadny herný počítač vždy doménou klasickej ohromnej ??skrine, ktorá sa sa len s ťažkosťami dala prenášať. To však už pred rokmi zmenila spoločnosť Dell a jej odnož Alienware. Konečne sa podarilo do relatívne tenkého tela notebooku vtesnať tie najlepšie procesory a najvýkonnejšie dostupné grafické čipy. Na veľtrhu CES 2015 došlo k predstaveniu inovovanej verzie a už podľa prvých ohlasov sa máme na čo tešiť.
Celé telo notebooku je zložené z prémiových materiálov, aby dochádzalo k ideálnemu chladeniu vnútorných častí. Meď, hliník a uhlíkové vlákna tvoria veľmi dobrú základňu pre dlhodobú spoľahlivú prevádzku. Prvé očakávané konfigurácie budú obsahovať procesory aj radu Intel Core i7, ktoré v kombinácii s NVIDIA GeForce GTX970M vynesú výpočtový výkon do nebeských výšin. Samozrejmosťou je dostatok operačnej pamäte, integrácia klasického ale aj SSD disku. Všetku parádu si užijete prostredníctvom 15,6" displeja s Full HD alebo Ultra HD rozlíšením.
Pre tie najväčších nadšencov je prichystané aj zaujímavé príslušenstvo na dokúpenie v podobe Alienware Graphics Amplifier. Tento špeciálny externý box totiž pojme akúkoľvek desktopovú grafickú kartu. S notebookom sa prepojí špeciálnym káblom a hneď po reštarte využívate výkon aj grafické výstupy z tohto monštra. Celkom pekné riešenie pre pravidelných cestovateľov, ktorí napríklad doma využijú plný výkon externej grafickej karty (napríklad pre hranie na viacerých monitoroch), ale inde si vystačia s mobilným grafickým čipom od AMD alebo NVIDIA.

Kód:  CES1a004
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19