Obnoviť stránku

Delimano okrúhly 26 cm Stone Legend Flamenco

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Delimano okrúhly 26 cm Stone Legend Flamenco

Potrpíte si vo vašej kuchyni pri príprave pokrmov na kvalitný riad? Vyberáte si taký, v ktorom uvaríte zdravo, rýchlo a efektívne? Okrúhly pekáč Delimano Stone Legend s nepriľnavým povrchom svojimi vlastnosťami uspokojí aj náročného spotrebiteľa. Moderný dizajn Flamenco príjemne doplní interiér vašej kuchyne. Na výrobu pekáča Delimano boli použité kvalitné materiály – smalt a kameň. Kombináciou týchto dvoch materiálov vyžadujú pripravované pokrmy na  svoju tepelnú úpravu len minimálne množstvo tuku. Pokrmy pripravené v tomto kúsku riadu budú vždy šťavnaté, lahodné a s vysokým množstvom zachovaných vitamínov. Pekáč je odolný voči poškriabaniu a je vhodný na všetky typy varných plôch. Používať môžete aj kovové kuchynské pomôcky.

Kľúčové vlastnosti pekáča Delimano Stone Legend Flamenco

  • Vysoko odolný pekáč z kameňa a smaltu
  • Rovnomerný prenos tepla po celej forme na prvotriedne prípravu pokrmov
  • Častice prírodného kameňa v nepriľnavej vrstve sa starajú o prirodzenejšiu chuť jedla
  • Vysoká odolnosť pekáča voči poškriabaniu
  • Záruka varenia s minimálnym množstvom tuku
  • Pekáč vhodný na všetky typy varných plôch – elektrická, indukčné, plynové, keramické
  • Forma na pečenie na použitie v rúre
  • 100 % recyklovateľný a šetrný k životnému prostrediu
  • Jednoduchá údržba pekáča
  • Riad vhodný aj do umývačky riadu

Častice prírodného kameňa sa postarajú o dokonalú chuť pokrmov z pekáča Delimano Stone Legend

S pekáčom Delimano vždy uvaríte či upečiete pokrm, ktorý bude zdravý, šťavnatý, plný vitamínov a s minimálnym množstvom použitého tuku. Ak si radi vychutnáte jedlo pripravené na rozpálenom kameni, s týmto pekáčom dosiahnete vďaka jeho špičkovým vlastnostiam podobných výsledkov. Postarajú sa o to častice prírodného kameňa zakomponované do robustnej, vysoko odolnej smaltové vrstvy. Kamenné častice si po celú dobu prípravy pokrmov udržujú teplo a rovnomerne ho prenášajú na jedlo. Výsledkom je jedlo prirodzenejšej chuti so zachovaním cenných látok.

Povrch Quan Tanium

Pekáč je vhodný na prípravu jedál varených na sporáku alebo v rúre. Navyše zaručuje dlhú stálosť farieb. Vďaka svojim magnetickým vlastnostiam sa na indukcii zahreje pri nízkych teplotách a vy tak ušetríte až 20 % energie. Benefitom povrchu QuanTanium je možnosť varenia na strednú teplotu, vďaka ktorej dosiahnete maximálny výkon. Okrúhly pekáč Delimano je 100 % recyklovateľný a šetrný k životnému prostrediu. Po použití je možné umývať v umývačke riadu.


Kód:  DELPe111
Produktové číslo:  7630033964111
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18