Obnoviť stránku

Defender Wi-Fi Smart Transmitter X2

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Defender Wi-Fi Smart Transmitter X2

Máte doma rozmerný televízor alebo monitor a neviete ako do nich dostať obraz z vášho inteligentného zariadenia? Máme pre vás elegantne jednoduché riešenie. Nachystajte si voľný slot HDMI, do ktorého vložíte miniatúrny adaptér Defender Wi-Fi Smart Transmitter X2 a máte hotovo. Dongle totiž dokáže bezdrôtovo prijímať vysielanie pomocou dobre známych technológií DLNA, AirPlay a Miracast.

Bezdrôtový prenos na veľkú obrazovku


Vašej fantázii sa žiadne medze nekladú. Chcete predviesť širšiemu publiku fotografie z dovolenky? Pustiť vtipné video zo školského výletu či azda predviesť svoje umenie v posledných leveloch Angry Birds? To všetko a ešte oveľa viac teraz môžete jedným ladným pohybom. Na všetkých platformách existuje totiž hneď niekoľko aplikácií, prostredníctvom ktorých môžete bezdrôtovo streamovať do televízora. Stačí párkrát vyskúšať a už nikdy nebudete chcieť inak. Spoločnosť Defender sa opäť predvádza v tom najlepšom svetle.
Parametre a špecifikácia:
Bezdrôtové komunikačné rozhranie:
Wi-Fi 802.11 b/g/n
Podporované systémy:
Android 4.0 a vyšší
iOS 6.0 a vyšší
Windows XP a vyšší
Rozmery:
84 × 36 × 18 mm
Napájanie:
Pomocou portu USB
Príslušenstvo:
HDMI mini kábel
Micro USB kábel
Návod

Kód:  JS327
Produktové číslo:  55302

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17