Obnoviť stránku

Defender Superior Slim

4,6 40 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Defender Superior Slim

Externá čítačka pamäťových kariet Defender Superior Slim zaujme predovšetkým širokým spektrom podporovaných kariet a nízkou cenou. Vzhľadom na používanie pamäťových kariet skoro vo všetkých prenosných zariadeniach je čítačka Defender Superior Slim dôležitým pomocníkom. Pogumovaný povrch dodáva zariadeniu príjemný vzhľad a bráni mu proti skĺznutiu zo stola.
Do 6 slotov môžete zasunúť všetky dnes používané typy pamäťových kariet. Ak k tomu pripočítame veľmi malú hrúbku, dostávame všestrannú kompaktnú čítačku. Do počítača ju jednoducho pripojíte cez USB 2.0 port, ktorý zaručuje priepustnosť dát až 480 Mbps. Prezerať a upravovať súbory môžete pohodlne priamo na pamäťovej karte. Dióda na zariadení indikuje, či sú čítané alebo zapisované súbory. Súčasťou balenia je aj prepojovací USB kábel.
Parametre a špecifikácia:
Rozhranie:
USB 2.0
Podporované typy kariet:
SD, SDHC, MMC, T-Flash, M2, CF, XD, MS
Obsah balenia:
Čítačka kariet Defender Superior Slim
Prepojovací USB kábel

Parametre a špecifikácia

Typ a pripojenie

Typ Externá
Rozhranie čítačky USB 2.0

Podpora pamäťových kariet

Typ pamäťovej karty SDHC, Compact Flash, SD, Memory Stick, Memory Stick Micro, XD

Počet slotov

Počet slotov 6 ×
Kód:  JS280c03
Produktové číslo:  81529

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13