Obnoviť stránku

Defender Smart Android HD2

3,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Defender Smart Android HD2

Dokonca aj pri staršej televízii si môžete užiť veľa zábavy. Máte radi pozeranie videí z YouTube, prehliadanie internetu alebo natáčanie filmov z USB? Získajte svoje príslušenstvo vo forme aplikácie Defender Smart Android HD2. Tento miniatúrny kus je zapojený do zásuvky HDMI vášho televízora a zrazu je to všetko dostupné. Avšak, samozrejme, musíte poskytnúť Wi-Fi pripojenie k internetu, ale dnes to nie je žiadny problém.

Nový mozog pre staršiu televíziu


Uvnitř je zariadenie vybavené dvojjadrovým procesorom s rozlíšením 1,6 GHz so systémom Android 4.2 v plnom rozsahu. Predstavuje bránu do sveta multimediálnej zábavy . Ak nechcete prehliadať internet, flash disk plný fotografií alebo videozáznamov môže byť vložený do nadchádzajúceho USB portu. K dispozícii je aj slot pre karty microSD. Z rôznych možností využitia preto môže každý vybrať ten najbližší. Skvelá investícia do modernej inteligentnej televízie LED môžete stále udržiavať v pokoji s vašou dušou.
Parametre a špecifikácie:
Operačný systém:
Android 4.2
Bezdrôtové komunikačné rozhranie:
Wi-Fi 802.11 b / g / n
bluetooth
Vstavaná pamäť:
4 GB
Možnosti pripojenia:
USB OTG
karta microSD až do 32 GB
Rozmery:
93 × 34 × 11 mm
Zdroj:
AV adaptér
Používanie portu USB


príslušenstvo:
5V napájací adaptér
HDMI mini kábel
Kábel Micro USB
Inštrukcie

Kód:  JS327b
Produktové číslo:  64311

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14