Obnoviť stránku

Defender Sirocco X65 PRO

4,1 22 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Defender Sirocco X65 PRO

Defender Sirocco X65 PRO predstavuje všestranný aktívny reproduktorový systém, ktorý prekvapí svojim výborným zvukovým výstupom a kvalitným prevedením. Zostava 2.1 sa skladá z dvoch reproduktorov s výkonom 15 W a subwooferom s výkonom 35 W RMS . Skvele sa tak hodí na počúvanie hudby, zvukových efektov pri hraní hier a sledovaní filmov. Svojim výkonom bez problémov ozvučí miestnosti do 40 m2. Drevený kryt subwoofera je priamo predurčený pre špičkové podanie basov.
Vo výbave nájdeme zabudovaný MP3 prehrávač , ktorý podporuje priame prehrávanie z externých zariadení cez USB rozhranie či pomocou SD kariet. Môžete si tak hneď vychutnať počúvanie všetkých skladieb na vašich diskoch a pamäťových kartách. Prehľadný LCD panel na subwooferi zobrazuje práve prehrávanú skladbu, hlasitosť, nastavenie basov a ďalšie údaje. K pohodlnému ovládaniu slúži ergonomický diaľkový ovládač . Hlasitosť a basy možno tiež ľahko ovládať na prednom paneli subwoofera. Na zadnej strane sú pripravené dva 2RCA Audio vstupy. V balení nájdete aj adaptér 2RCA-Jack 3,5 mm.

Rozmery subwooferu:

170 x 330 x 320 mm

Rozmery satelitov:

92,2 x 355 x 50 mm

Kód:  JS280a18a9
Produktové číslo:  65157

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04