Obnoviť stránku

Defender RT-Feet

4,3 45 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Defender RT-Feet

Tento bezdrôtový FM vysielač predstavuje jednoduchý a rýchly spôsob, ako v aute prehrávať vašu obľúbenú hudbu takmer z ľubovoľného média. Ak máte svoje playlisty napríklad na USB kľúči alebo externom pevnom disku a vaše autorádio nie je vybavené USB konektorom, RT-Feet je pre vás. Či už máte pesničky uložené v rozšírenom formáte MP3 alebo WMA, FM vysielač si s oboma hravo poradí. Vysielač tiež podporuje pamäťové karty SD alebo MMC s adaptérom.

Transmitter jednoducho pripojíte do autozapaľovača, naladíte na oboch prístrojoch (transmitter aj autorádio) rovnakú nepoužívanú FM frekvenciu a môžete vyraziť. Vybavený je LCD displejom a jednoduchým prehľadným rozhraním pre pohodlné a komfortné ovládanie. Jeho konštrukcia mu umožňuje naklonenie takmer do ľubovoľného smeru.


Parametre a špecifikácia:

Typ:
FM transmitter

Funkcie a vlastnosti:
Prehrávané formáty: MP3, WMA
Rádiové spektrum: FM 87,6-107,9 MHz
Podporované médiá: USB Flash, pamäťové karty SD/MMC (s adaptérom), externý HDD (až 32 GB)
LCD displej
Equalizér

Ďalšie:
Vstupné napätie: DC 12 V
Farebné vyhotovenie: čierne

Kód:  JS327f
Produktové číslo:  83552
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02