Obnoviť stránku

Defender Redragon Origin

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Defender Redragon Origin

Všetko, čo očakávate od hernej myši. Výrobcovia mysleli nielen na štýl, ale aj na to, čo je vo vnútri. OMRON mikrospínač najvyššej kvality a Avago senzory, ktoré spolu s pamäťou umožnia uložiť až päť sád konfigurácií tlačidiel, a to aj keď odpojíte myš od jedného počítača a pripojíte k inému.

Kľúčové vlastnosti

  • 5 vymeniteľných olovených závaží (5 g každé)
  • Špeciálne pogumovaný povrch zmiešaný s disperzným pieskom pre pevný úchop
  • Mimoriadne presný optický senzor
  • Prepínanie profilov
  • FIRE funkcia pre rýchlu streľbu

Zaujme na prvý pohľad

Povrch je špeciálne pogumovaný, mieša sa s jemne disperzným pieskom pre pevný úchop myši. Odolná pletená šnúra meria 1,8 m. Pozlátený USB konektor zaisťuje lepšie spojenie. Natiahnuté teflónové nohy. 3 extra bočné tlačidlá pre palec. 2 tlačidlá na hornej strane plnia všetky príkazy. Podsvietenie je ovládané zvláštnym tlačidlom na spodnej strane myši.

Prispôsobí sa aj najnáročnejším

Možnosť ukladania nastavenia tak, aby zostalo v pamäti, aj keď sa myš pripojí k inému počítaču. MODE tlačidlo slúži na prepínanie profilov (režimy). Farbu podsvietenia možno vybrať pre každý režim. Profily môžu byť uložené na externej pamäťovej karte/disku. Široké pogumované koliesko so šírkou 8 mm opatrené rebrovaným chráničom uľahčuje ovládanie myši. FIRE funkcia pre strelca umožňuje nastaviť rýchlu streľbu na akékoľvek tlačidlo navyše. Úpravu hmotnosti možno vykonať vďaka 5 vymeniteľným oloveným závažiam po 5 g. Závažia sú umiestnené na spodnej strane myši. Možno tak meniť hmotnosť podľa svojho vkusu, alebo posunúť ťažisko.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7,2 cm
Výška 3,6 cm
Hĺbka 12,6 cm
Hmotnosť 161 g

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 4 000 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Ďalšie vlastnosti Závažie, Požívateľské profily

Farba

Farba Čierna
Kód:  JS280b86
Produktové číslo:  70343

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01