Obnoviť stránku

Defender Pulse 453 černá

2,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Defender Pulse 453 černá

Aj cenovo dostupná slúchadlá môžu byť dokonale funkčné. Skvele sa hodí na počúvanie hudby rozličných interpretov a spolu s mikrofónom a ovládaním perfektne sadnú k mobilnému telefónu. Špunty dobre drží na svojom mieste a poskytujú dobrú zvukovú izoláciu, aby ste mohli počúvať aj na cestách.

Kľúčové vlastnosti

  • Malá, ľahká slúchadlá
  • Špunty drží aj počas aktívneho pohybu
  • Dobrá zvuková izolácia okolí
  • Ovládacie tlačidlá na kábli (vrátane hlasitosti)
  • Kábel bez zamotávaniu (plochý)

ovládanie telefónu

Tlačidlá umiestnené na kábli dávajú možnosť ovládania funkcií smartphonu bez jeho vytiahnutí z vrecka. Vďaka štandardizovaného, ​​4pinovému konektora sú slúchadlá plne kompatibilné s najrôznejšími zariadeniami so systémom Android aj inými platformami.

lepšie kábel

Sústreďte sa len na počúvanie, a nie na rozmotávanie kábla. Plochý kábel slúchadiel sa nezamotá za žiadnych okolností. Rovnako tak je odolnejšia, čo znamená, že vám slúchadlá vydržia omnoho dlhšie v dobrej kondícii.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  JS280g28b
Produktové číslo:  63453

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19