Obnoviť stránku

Defender FreeMotion HN-B801

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Defender FreeMotion HN-B801

Bezdrôtové slúchadlá Defender doprajú svojmu majiteľovi nebývalé pohodlie. Pohodlné náušníky a skvele padnúce hlavový most zaistí komfort aj pri dlhšom nosení. Uzavretý akustický dizajn dovolí požívať hudbu či hrať bez rušenia okolím. Zabudovaný všesmerový mikrofón umožní telefonovanie aj hranie vašich obľúbených hier. Hovor prijmete ľahko a rýchlo bez vyberanie telefónu z vrecka tlačidlom integrovaným priamo na náušníku.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtové slúchadlá (Bluetooth)
  • Komfortné mušle a hlavový most
  • Okamžité párovanie pomocou NFC
  • Batérie pre 10 hodín počúvania
  • Možnosť počúvania cez 3,5mm jack (stand. audio kábel - pribalený)
  • Mikrofón pre telefónne hovory alebo počítačovú komunikáciu
  • Dobíjanie z všade prítomného USB

univerzálny

Používať ich môžete s akýmkoľvek zariadením kompatibilným s rozhraním Bluetooth s funkciou NFC a podporujúce profily HSP, HFP, A2DP a AVRCP. Interná Li-Ion batéria umožňuje až 12 hodín neprerušovaného počúvania hudby alebo volanie. Po vybití batérie môžete pripojiť dodávaný 3,5 mm jack kábel a smelo pokračovať v počúvaní. Dobíjanie prebieha cez microUSB kábel.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Sivá
Kód:  JS280g10c2
Produktové číslo:  63801

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18