Obnoviť stránku

Defender Esprit 055 šedé

3,5 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Defender Esprit 055 šedé

Esprit je svojimi vlastnosťami zameraný ako headset k počítaču alebo notebooku. Oceníte ovládanie hlasitosti priamo na kábli a uzavretý akustický dizajn, takže budete skvelo počuť aj v prostredí s viacerými ľuďmi alebo pri cestovaní. O komfort pri dlhšom nosení sa zaslúži polstrovanie mušlí. Vďaka sklopnému mikrofónu možno hovoriť cez najrôznejšie komunikačné programy a pri nepoužívaní vám nebude prekážať.

Kľúčové vlastnosti

  • Headset k počítaču, notebooku ...
  • Uzavretá akustika pre minimalizáciu vyrušovania
  • Ovládanie hlasitosti na kábli
  • Komfortné polstrovanie slúchadiel
  • 2× 3,5 mm konektor (oddelený mikrofón) + adaptér na 4-pinový 3,5 mm

S akýmkoľvek zariadením

Slúchadlá sa pripájajú štandardne dvojicou konektorov - slúchadlá a mikrofón zvlášť. Tento spôsob vyhovuje väčšine stolných počítačov aj starším notebookom. Úplnú kompatibilitu s ostatnými zariadeniami prináša spojovací adaptér. Z 2 konektorov vytvorí jeden 4-pinový pre slúchadlá aj mikrofón zároveň.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Sivá
Kód:  JS280d02z
Produktové číslo:  63055

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14