Obnoviť stránku

Defender Booky uni 10.1" Azure

4,1 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Defender Booky uni 10.1" Azure

Defender Booky uni je univerzálne ochranné púzdro, ktoré sa otvára ako kniha. Púzdro je vyrobené z odolnej koženky a zabezpečuje tak dokonalú ochranu pred nárazmi. Inteligentná konštrukcia púzdra umožňuje ľahký prístup ku všetkým portom a ovládacím prvkom. Tablet je do púzdra pripevnený pomocou špeciálnych gumičiek, ktoré ho bezpečne držia na mieste, ale zároveň ho možno v prípade potreby ľahko vybrať.
Púzdro samotné je uzatvárateľné tiež pomocou gumičky, aby počas prepravy nedošlo k samovoľnému otvoreniu. Disponuje mäkkým čalúneným vnútrom pre dokonalú ochranu displeja pred poškriabaním alebo šmuhami a nárazmi. Predstavuje ideálny doplnok vášho tabletu na cestách.Doplňujúce informácie:
Rozmery:
26,8x19 cm
Farebné spracovanie:
azúrová

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá

Typ a materiál

Typ puzdra Zatváracie puzdro
Materiál Umelá koža

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie Ochrana displeja pred poškriabaním
Kód:  JS280a89
Produktové číslo:  26055

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11