Obnoviť stránku

Defender Avante M30 PRO

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Defender Avante M30 PRO

Zostava reproduktorov Defender Avante M30 disponuje dostatočným výkonom pre ozvučenie akéhokoľvek multimediálneho kútiku. Optimalizovaná štruktúra s minimálnymi rozmermi vám uľahčí uloženie v akomkoľvek počítačovom kútiku a magnetické tienenie zase odstránia nežiaduce interferencie s elektronikou v okolí. Všetky prvky sady sú uložené v kvalitnom drevenom šasi a opatrené elegantným lesklo čiernym čelným panelom.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné audio zostava 2.1
  • Subwoofer pre bohatých basy
  • Drevené puzdro subwoofera a satelitov
  • Magneticky tienené satelity a subwoofer
  • Ovládanie hlasitosti a basov na prednom paneli subwoofera
  • Univerzálny zvukový vstup (3,5 mm jack kábel na RCA vstup)

Jednoducho a kvalitne

Na prednom paneli subwoofera nájdete dva otočné gombíky, vďaka ktorým ľahko nastavíte hlasitosť aj intenzitu basové zložky, a to bez toho aby ste museli vstupovať do zložitých menu v operačnom systéme. Obsahuje dvojicu širokopásmových satelitných reproduktorov, ktoré sa starajú o silné stredy aj jasne definované výšky. O basovú zložku potom reprodukciu doplňuje výkonný subwoofer.

Kód:  JS280a16c2
Produktové číslo:  65034

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06