Obnoviť stránku

DEER Dahlia

Príslušenstvo k tovaru

DEER Dahlia

Náramok DEERS Dahlia so 4 cm mini želé je krásny a úplne originálny kúsok, ktorý by ste nemali nechať ujsť v šperkoch žiadnej modernej ženy a dievčaťa. Je vyrobená z kože a zdobená jedinečnými kameňmi z kvetov Swarovski, ktoré spočívajú v náramku. Jeho jedinečnosť je skrytá v ručnej výrobe náramkov. Každý kus DEERS je vyrobený ručne, rovnako ako kamene sú vložené do náramku, čo zaisťuje absolútnu originalitu každého šperku. Náramok DEERS Dahlia má šedo-béžový dizajn. Upevnenie náramku je na ortéze, ktorá tiež umožňuje skrátenie.

Kľúčové vlastnosti DEERS Dahlia s mini želé 4 cm

  • Náramok DEERS Dahlia je úplne originálny kúsok
  • Do náramku je zahrnutá mini želé 4 cm
  • Vyrobené z kože
  • Zdobené unikátnymi kameňmi z kreštálov Swarovski
  • Každý náramok DEERS je vyrobený ručne
  • Uzamknutie na karte
  • Šedo-béžová povrchová úprava

DEERS Dahlia náramok - ten pravý originál v šperkovnici

Ak hľadáte úplne originálny a výnimočný šperk, náramok DEERS Dahlia splní vaše očakávania. Je určený pre všetky ženy, ktoré si môžu vychutnať nezvyčajné šperky. Je vhodný pre všetky typy príležitostí, do spoločnosti a do mesta. Môžete skutočne použiť tento šperk. Navyše, vďaka jedinečnej ručnej výrobe, budete mať originálny originál. DEERS Dahlia náramok vás rozjasní!

Kód:  SP7822
Produktové číslo:  DAV022

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06