Obnoviť stránku

De Buyer Krájač SWING 2015.00

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

De Buyer Krájač SWING 2015.00

Chcete mať v kuchyni pomocníka ako majú profesionálni kuchári? Zeleninu a ďalšie suroviny na varenie budete mať rýchlo a bezpečne nakrájané už počas krátkej chvíľky, a to navyše s dokonalou presnosťou. Krájač Mandoline zaisťuje profesionálnu kvalitu v pohodlí domova. Pohodlné používanie je zaručené ergonomickým tvarom krájača, základňou s protišmykovou úpravou a jednoduchým vkladaním ostria. Môžete používať rôzne nadstavce na krájanie a vytvárať tak neobvyklé a nevídané tvary. Aj deťom sa bude zelenina, ktorá bude zaujímavo a lákavo nakrájaná, jesť s väčšou chuťou.

Prečo práve tento krájač?

  • Mnoho tvarov krájania
  • Rovné alebo vrúbkované ostrie
  • Jednoduché vkladanie nožov
  • Robustný a profesionálny
  • Ochrana pri strúhaní
  • Praktický stojan

Rozmanitosť krájania

Jednoducho môžete nastavovať silu plátkov – 4 mm alebo 10 mm. Vďaka obojstrannej čepeli z antikorovej ocele dosiahnete krájanie tenkých plátkov či hranoliek. Pri krájaní nemusíte držať surovinu v ruke, môžete využiť držiak, ktorý sa posúva po krájači. Držiak je pripevnený ku krájaču a tým pádom nehrozí styk s ostrím. Krájanie je veľmi rýchle a bezpečné.

Zaujímavý tip

Chcete ozdobiť chlebíčky zaujímavým spôsobom a potešiť priateľov? Môžete skúsiť vytvoriť na krájaných plátkoch mriežku. Dosiahnete toho tak, že po každom krájaní pootočíte držiak o 90°. Na plátkoch sa začne tvoriť mriežka a vy môžete začať zdobiť.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Ručný

Druh

Druh Krájač
Kód:  DEBU044
Produktové číslo:  2015.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09