Obnoviť stránku

dbramante1928 Kronborg do 14'' Tan

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

dbramante1928 Kronborg do 14'' Tan

Hľadáte kvalitnú tašku na notebook, ktorá zároveň zaujme svojou eleganciou? V tom prípade je hnedá kožená taška Kronborg skvelou voľbou. Okrem moderného dizajnu vás určite osloví aj jej praktické vyhotovenie. Venujte pozornosť najmä zaobleným koženým držadlám, ktoré zabezpečujú pohodlné držanie tašky v ruke, odnímateľnému ramennému popruhu s nastaviteľnou dĺžkou, a tiež uzatváraniu na dvojitý zips.

Ten, kto dáva prednosť skôr funkčnosti, si tiež určite príde na svoje. Vášmu notebooku, či MacBooku (až do veľkosti 14'') sa dostane spoľahlivej ochrany, a to predovšetkým vďaka polstrovanému interiéru, ktorý okrem vrecka na notebook obsahuje aj ďalšie úložné priestory.

 

Taška Kronborg ponúkne:

  • Zhotovenie z kvalitnej pravej kože
  • Skvelý módny doplnok
  • Jedinečnú kombináciu štýlu, funkčnosti a kvality
  • Ručnú výrobu dánskymi výrobcami tašiek

 

 

Jedinečné snúbenie kvality, štýlu a elegancie

Firma dbramante1928 dodáva na trh produkty z pravej indickej kože, ktorej výroba je v réžii špičkových dánskych remeselníkov. Ich výrobky spoľahlivo ochránia ako váš prenosný počítač, tak aj iné mobilné zariadenia. V cene je naviac aj jedinečný dizajn prepojený s eleganciou a štýlom.

 

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Dámske/dievčenské

Materiál

Materiál Koža

Materiál

Materiál Koža

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 14 "

Farba

Farba Hnedá
Kód:  GC152c
Produktové číslo:  BG14GT000715
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11