Obnoviť stránku

David Rio Chai Bestsellers Mix 4× 28 g

3,2 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

David Rio Chai Bestsellers Mix 4× 28 g

Tiež si radi pochutnávate na dobrej káve alebo kvalitnom čaji? Čo tak ale vyskúšať niečo trochu iné - poznáte Chai Latté? Chai je pôvodom tradičný indický nápoj, ktorý vznikne zmesou čaju, mlieka a korenia. Aby ste si mohli na Chai Latté pochutnať, nemusíte kvôli tomu až do Indie. Lahodný horúci nápoj si môžete ľahko pripraviť s hotovou zmesou David Rio Chai Bestsellers Mix, ktorá obsahuje najpopulárnejšie druhy Chai Latté, a to čierny, zelený, biely a matcha. Zmes pritom stačí zmiešať s horúcim mliekom či vodou, prípadne spoločne ohrievať tryskou kávovaru s horúcou parou. Tak neváhajte a vyrazte v ústrety novým chutiam so zmesou David Rio!

Kľúčové vlastnosti David Rio Chai Bestsellers Mix 4× 28 g

  • Najpopulárnejšie druhy zmesi Chai Latté
  • Na báze čierneho, zeleného, bieleho a matcha čaju
  • Nápoj pripravíte zmiešaním zmesi s horúcim mliekom či vodou
  • Možno pripraviť tiež v kávovare s horúcou parou
  • Balenie obsahuje 4 ks vreciek rôznej príchuti
  • Z jedného vrecka David Rio pripravíte cca 1 – 2 porcie nápoja

Zloženie - David Rio Chai Tiger Spice:
Trstinový cukor, kokosový olej, pevný kukuričný sirup, medové granule, prášok z čierneho čaju (4 %), kazeinát sodný (derivát mlieka), prírodné príchute, škorica, zmes prírodných korenín, emulgátor (mono- a diglyceridy), stabilizátor (fosforečnan dvojsodný), mulsifier (sójový lecitín).

Zloženie - David Rio Chai Tortoise Green Tea:
Trstinový cukor, kokosový olej, pevný kukuričný sirup, medové granule, prášok zo zeleného čaju (5 %), kazeinát sodný (derivát mlieka), prírodné príchute, škorica, zmes prírodných korenín, emulgátor (mono- a diglyceridy), stabilizátor (fosforečnan dvojsodný), emulgátor (sójový lecitín).

Zloženie - David Rio Chai White Shark:
Trstinový cukor, kokosový olej, sušený kukuričný sirup, medový granulát, práškový čierny čaj (4 %), mliečna bielkovina, prírodné arómy, mletá škorica, zmes korenia, emulgátor (sójový lecitín).

Zloženie - David Rio Chai Power Chai:
Odparená trstinová šťava, maltodextrín, čierny čajový prášok (12 %), prírodné príchute, mletá škorica, zmes prírodných korenín, japonský matcha (ceremoniálny zelený čajový prášok) (< 1 %), soľ.

Hmotnosť:
4× 28 g

Parametre a špecifikácia

Forma kávy

Forma kávy Instantná

Hmotnosť

Hmotnost balení 112 g

Potraviny

Typ Nápoje
Počet kusov v balení 4 ks
Celková hmotnosť 0,11 kg

Výživové hodnoty (na 100 g)

Energetická hodnota na 100 g 0 kJ (0 kcal)
Tuky 0 g
Sacharidy 0 g
Bielkoviny 0 g

Zloženie

Druh nápoja

Druh nápoja Čaj
Kód:  DARIP729
Produktové číslo:  11101

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08