Obnoviť stránku

DAVID BECKHAM Classic Blue Set 275 ml

5 2 hodnotení
Super cena
13,90 €

DAVID BECKHAM Classic Blue Set 275 ml

Potešte svojho drahého, otecka či starého otca darčekovou súpravou David Beckham Classic Blue. Súprava obsahuje dezodorant a sprchový gél. Oba produkty sú previazané opojnou vôňou Classic Blue. Dezodorant David Beckham Classic Blue je inšpiratívna vôňa pre moderných mužov. Klasické ingrediencie sa miešajú s módnymi prvkami a vytvárajú jedinečný koktail vôní sharmonickým zložením. Vôňa je vhodná pre sebavedomých mužov s vycibreným vkusom. Drevitá vôňa s nádychom tropického ovocia je dobrou voľbou na denné používanie, ale rovnako dobre obstojí aj na večierku s priateľmi alebo na romantickej večeri vo dvojici. Súprava David Beckham je skvelým tipom na darček.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady David Beckham Classic Blue

  • Darčeková súprava dezodorantu a sprchového gélu David Beckham poteší každého muža
  • Oba produkty sú previazané vôňou Classic Blue
  • Darčeková súprava je určená pre sebavedomých mužov s vycibreným vkusom
  • Classic Blue je drevitá vôňa s nádychom tropického ovocia
  • Súprava David Beckham Classic Blue je skvelým tipom na darček

Obsah sady :
Dezodorant, 75 ml
Sprchový gél, 200 ml


Zloženie

Sprchový gél: AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM/Fragrance, BHT, CITRIC ACID, CITRONELLOL, KUMARÍN, DISODIUM EDTA, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, LIMONENE, LINALOOL, PEG-200 hydrogenated glyceryl Palmae PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PEG-7 glyceryl COCOATE, SODIUM CHLORIDE, BENZOIC ACID, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, D&C RED N°33 (CI 17200), EXT. D&C VIOLET N° 2 (CI 60730), FD&C BLUE N°1 (CI 42090)

Dezodorant: Alcohol Denat., Aqua/Water/Eau, Parfum/Fragrance, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Peg-5 Ethylhexanoate, Etylhexyl Methoxycinnamate, Triethyl Citrate, Limonene, Bisabolol, Ethylhexylglycerín, Linalool, Benzophenone-3, Coumarin, Citronellol, Hydroxycitronellal, Farnesol, Propylene Glycol, Bht, Geraniol, Citral, Disodium Edta, D&C Red No. 33 (Ci 17200), Fd&C Yellow No. 5 (Ci 19140), Fd&C Blue No. 1 (Ci 42090), Ext. D&C Violet No. 2 (Ci 60730)

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 275 ml

Určenie

Určenie Pánske

Balenie

Počet ks v balení 2 ks
Obsah balenia Dezodorant, Sprchový gél
Kód:  KSDS1910
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3616304175053

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16