Obnoviť stránku

Danalock V3 inteligentný zámok Bluetooth & Z-Wave

3,5 6 hodnotení
226,90 €

Danalock V3 inteligentný zámok Bluetooth & Z-Wave

Zažite budúcnosť na vlastnej koži. Vďaka zámku Danalock V3 už pominula doba stratených kľúčov, teraz totiž nastupuje éra inteligentných zámkov, ktoré vám umožnia odomykať dvere prostredníctvom inteligentných zariadení s podporou Bluetooth Smart. S touto technológiou sa dvere nielen odomknú, ale po uplynutí nastaveného oneskorenia sa aj samy zamknú.


Danalock V3 & Z-Wave

Danalock V3 je kompatibilný s množstvom produktov a technológií pre inteligentné domácnosti


Ovládanie zámku uľahčuje mobilná aplikácia

Inteligentné zámky Danalock V3 spolupracujú s rovnomennou aplikáciou kompatibilnou s operačnými systémami Android (4.4 a vyššie) či iOS 4s a vyššie. Aplikácia zaznamenáva každé odomknutie či zamknutie zámku, zobrazuje stav batérie a upozorní vás v prípade, že jej kapacita klesne pod požadovanú úroveň.

Možnosť odomknutia pridelíte tretej strane aj na diaľku

Zo svojho smartfónu môžete prideľovať aj dočasnú možnosť vstupu do vášho domu, a to komukoľvek uznáte za vhodné. To sa hodí napríklad v prípadoch, keď odídete na dovolenku a potrebujete, aby vám niekto polial kvety alebo sa postaral o domáceho maznáčika.


So zámkom Danalock V3 je strach zo straty kľúčov minulosťou

So zámkom Danalock V3 už nemusíte deti hrešiť kvôli strateným kľúčom. Jednoducho si ho odomknú zo svojho mobilu, pričom vy sami v aplikácii uvidíte, kedy a kto odomkol.


Dokonalé zabezpečenie vstupných údajov

Danalock V3 je zvnútra vybavený špeciálnym TPM čipom, ktorý citlivé informácie zabezpečuje 256-bitovým AES šifrovaním. Zneužitie vstupných údajov niekým prešibaným preto nehrozí.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth
Protokol Z-Wave

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Jazyk aplikácie V angličtine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie

Vlastnosti

Špeciálne funkcie zdieľanie prístupu, monitoring príchodov a odchodov
Šifrovanie AES256
Kompatibilná vložka Špeciálna vložka M&C Color
Kód:  VC470k2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  DL-D0ZE2SIBT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18