Obnoviť stránku

Damaster D1046 21cm

4,8 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Damaster D1046 21cm

Kvalitný kuchynský nôž vyrobený z prvotriednej damascénskej ocele. Nože vyrobené z tohto skvelého materiálu sa vyznačujú mimoriadnou ostrosťou, tvrdosťou a húževnatosťou. Damaster D1046 disponuje 67 vrstvami špičkovej ocele, ktoré sú pri procese výroby preložené a zvárané tak, že vzniká čepeľ extrémne ostrá a trvanlivá. Preto sa tieto výnimočné výrobky dedia veľakrát aj z generácie na generáciu.
Nôž Damaster D1046 je vybavený antikorovou oceľovou pätkou a rukoväťou z veľmi tvrdého vrstveného dreva (PakkaWood) s tromi antikorovými nitmi, tvarovanú pre maximálny komfort. Nože Damaster možno umývať v umývačke riadu. Avšak pre zachovanie dokonalého ostria a vzhľadu sa odporúča umývanie v umývačke obmedziť alebo úplne vylúčiť.
Doplňujúce informácie:
Materiál:
Damascénska oceľ VG-10Drevo
Technické parametre:
Celková dĺžka: 33 cm
Dĺžka čepele: 21 cm
Hmotnosť: 210 g
Hrúbka čepele: 2,2 mm


 

Kód:  EAY3383b
Produktové číslo:  56777

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07