Obnoviť stránku

DAM Air Pump For Baitfish

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DAM Air Pump For Baitfish

Vzduchová pumpa DAM Air Pump je výborný pomocník pre prechovávanie alebo transport nástražných rybičiek v kedrovniciach. Ak ste mobilný rybár, ktorý často dochádza k vode automobilom, iste oceníte integrovaný 12 V adaptér pre priame napájanie vzduchovej pumpy z autobatérie, čo vám ušetrí náklady a zároveň výrazne predĺži životnosť batérií. V prípade potreby môžete vzduchový motorček využiť aj pre bežné vzduchovanie akvária.

Kľúčové vlastnosti vzduchovania DAM Air Pump For Baitfish

  • Kvalitná vzduchová pumpa DAM pre kedrovnice
  • Ekonomická prevádzka
  • Možnosť napájania z autobatérie
  • Pumpu možno použiť ako núdzové vzduchovanie pre akvária
  • Vytvára jemné vzduchové bubliny

Veľmi ekonomická prevádzka

Oproti bežným pumpám, napájaným iba bežnou batériou, má táto vzduchová pumpa navyše adaptér pre napájanie z autobatérie, čo výrazne šetrí klasickú batériu a predlžuje jej životnosť. Vzduchovanie tak môžete lacno napájať počas cesty k vode, takže pri samotnom rybárčení udržíte nástrahové rybičky oveľa dlhšie svieže, a ešte ušetríte.

Kód:  RYB014616
Produktové číslo:  4044641112223

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04