Obnoviť stránku

DAITSU APD 12 HK

4,5 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DAITSU APD 12 HK

Najmä v sparnom lete vám aj celej rodine klimatizácia DAITSU APD 12 HK navodí príjemný chládok v kancelárii aj doma. Tento mobilný ťahúň sa výborne hodí najmä do bytov, podkrovných miestností, komerčných priestorov i kancelárií s rozmerom 22 m3. Okrem toho činnosť klimatizácie vám pôjde komfortne ovládať pomocou vyladeného diaľkového ovládača.

Užitočné funkcie mobilnej klimatizácie DAITSU APD 12 HK

Všestranne použiteľnú klimatizáciu DAITSU APD 12 HK môžete používať nielen v letných dňoch, ale pokojne aj celoročne. A to tak, že jednoducho prepnete na funkciu vyhrievania. Schopnosť výhrevu docieli na 3 520 W. Klimatizácia všetkých typov pri aktívnom používaní sťahuje z ovzdušia vodu, čo privítate predovšetkým v interiéroch s vysokou vlhkosťou, keďže sa týmto vyvarujete navlhnutiu stien a tvorbe plesní. Aj pred odpočinkom možno jednoducho navoliť vyhovujúci interval chladenia cez časovač, ktorý bez povzbudzovania vo zvolený čas klimatizáciu vypne.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 39 kg

Energetické parametre klimatizácií

Energetická trieda kúrenia A

Vlastnosti

Funkcie S odvlhčovaním, S kúrením, S časovačom, S diaľkovým ovládaním

Rozmery

Výška 82 cm
Šírka 39 cm
Hĺbka 40,5 cm
Kód:  KOSKLIM011
Produktové číslo:  ZAFD12C3HK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07