Obnoviť stránku

DAITSU ADD 20 XA

5 2 hodnotení
257,90 €

DAITSU ADD 20 XA

Odvlhčovač vzduchu DAITSU vám pomôže s príliš veľkou vlhkosťou v dome aj byte, ktorá veľmi často vyvoláva nielen vlhnutie stien, ale aj tvorbu plesní. Tento prenosný prístroj DAITSU je ideálny pre všetky pre miestnosti s veľkosťou do 24 m². O jeho úctyhodnom výkone svedčí odvlhčovacia schopnosť 20 l/deň. So zbernou nádobou s kapacitou 3,7 l si vystačíte pri používaní čas od času bez potreby vášho zásahu. Ďalšou kľúčovou výhodou odvlhčovača vzduchu je nehlučná prevádzka na stupni 42 dB, takže ho môžete bez obáv spustiť, aj keď budete doma.

Odvlhčovač vzduchu DAITSU ADD 20 XA Screen
Odvlhčovač vzduchu DAITSU ADD 20 XA Vlastnosti/technológia

Zásadné vlastnosti odvlhčovača vzduchu DAITSU ADD 20 XA

  • Odvlhčovač vzduchu DAITSU zníži vzdušnú vlhkosť v miestnostiach
  • Kapacita odvlhčovania 20 l/deň
  • Do veľkosti miestnosti 24
  • Objem nádoby 3,7 l
  • Hlučnosť má 42 dB
  • Funkcie odvlhčovača vzduchu DAITSU: regulácia výkonu, časovač, displej, automatické vypnutie, indikácia plného zásobníka, auto-defrost a automatický reštart
  • Hmotnosť odvlhčovača vzduchu je 13 kg

Užitočné prednosti odvlhčovača vzduchu DAITSU ADD 20 XA

Odvlhčovač vzduchu DAITSU disponuje tiež automatickým časovačom, vďaka ktorému si podľa svojich možností navolíte, kedy sa prístroj zapne. Výkon sa dá aj stiahnuť na minimum, alebo zvýšiť, a tým usmerňovať spotrebu elektrickej energie a zároveň hlučnosť. Jednou z ďalších predností sa stal perfektne čitateľný displej na zvolenie jednotlivých dostupných funkcií. V prípade náhleho výpadku napájania môže automaticky obnoviť posledné nastavenie. Pri zaplnení nádržky sa tento model sušiča vlhkosti bez vášho zásahu automaticky zastaví. Nechýba ani funkcia auto-defrost, ktorá zaistí, aby spotrebič pracoval spoľahlivo aj v studenom prostredí.

Odvlhčovač vzduchu DAITSU ADD 20 XA Bočný pohľad

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 20 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 24 m2
Objem nádoby 3,7 l
Maximálna hlučnosť 42 dB
Mobilná aplikácia Nie
Hmotnosť 13 kg

Funkcie

Funkcie Regulácia výkonu, Časovač, Displej, Automatické vypnutie, Indikácia plného zásobníka, Auto-defrost, Automatický reštart
Kód:  DAIOV576
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ZO00ADD20XA

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09