Obnoviť stránku

DAITSU ADD 10 XA

153,43 €

DAITSU ADD 10 XA

Odvlhčovač vzduchu DAITSU ADD 10 XA si poradí s vysokou vlhkosťou v miestnostiach, ktorá často spôsobuje nielen navlhnutie stien, ale aj tvorbu plesní, čo výrazne zhoršuje vaše zdravie a kvalitu bývania. Túto mobilnú jednotku DAITSU možno použiť pre miestnosti v byte s rozlohou do 14 m2. Zároveň o jeho dobrom výkone svedčí aj odvlhčovací výkon 10 l/deň. So zbernou nádobou s maximálnym objemom 1,8 l ho môžete používať z času načas aj bez povinnosti vylievania nádoby. Výhodou je tichý prevádzkový chod s hodnotou 41 dB, čo znamená, že ho môžete bez problémov používať aj keď budete doma.

Základné parametre odvlhčovača DAITSU ADD 10 XA

  • Kapacita odvlhčovania 10 l/deň
  • Odporúčaná veľkosť miestnosti 14 m2
  • Objem kondenzačnej nádoby 1,8 l
  • Ďalšie funkcie odvlhčovača DAITSU: displej, automatické vypnutie, indikácia plného zásobníka, automatické rozmrazovanie a automatický reštart
  • Nevhodný na použitie v kúpeľni

Cenné funkcie odvlhčovača DAITSU ADD 10 XA

Keď je zásobník plný, tento model odvlhčovača sa zastaví sám bez vašej pomoci. Jednou z ďalších výhod je prehľadný integrovaný displej na výber zo všetkých dostupných programov. V prípade náhleho výpadku elektriny dokáže automaticky obnoviť posledné nastavenie.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 10 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 14 m2
Objem nádoby 1,8 l
Maximálna hlučnosť 41 dB
Mobilná aplikácia Nie
Hmotnosť 11,5 kg

Funkcie

Funkcie Displej, Automatické vypnutie, Indikácia plného zásobníka, Auto-defrost, Automatický reštart

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  DAIOV569
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ZO00ADD10XA

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18