Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DAHUA IMOU SADA 1 TB NVR + 4× PoE CAM

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DAHUA IMOU SADA 1 TB NVR + 4× PoE CAM

Komplexný systém IP kamier Dahua IMOU N14P/4-F22A s 1 TB diskom

So zostavou záznamového zariadenia Dahua IMOU Sada 1 TB NVR budete mať vždy prehľad o dianí na stráženom pozemku. Táto zostava sa skladá zo záznamového zariadenia IMOU N14P s predinštalovaným 1 TB diskom a štyroch 2 Mpx kamier IMOU IPC-F22AP. Zostava je prepojiteľná s aplikáciou Imou Life pre systémy Android a iOS. Táto aplikácia ponúkne upozornenie o narušení priestoru cez notifikácie a vzdialené ovládanie kamier či záznamového zariadenia Dahua IMOU. Tiež vám dovolí sledovať prostredníctvom vášho mobilného zariadenia živý náhľad či prehrať záznam.

1 920 × 1 080 px

Rozlíšenie kamery

102°

Zorný uhol

1 TB

Kapacita disku v NVR

Komplexný systém IP kamier Dahua IMOU N14P/4-F22A s 1TB diskom

IP kamera Dahua IMOU F22A vytvorí záznam až vo Full HD rozlíšení

Kamera Dahua IMOU F22A disponuje Full HD rozlíšením a kvalitným nočným videním. Vítaným prvkom je tiež PoE napájanie, vďaka čomu ušetríte počas inštalácie.

Komplexný systém IP kamier Dahua IMOU N14P/4-F22A s 1TB diskom

Prehľadná mobilná aplikácia

Ku kamerovému systému Dahua IMOU získate aj prehľadnú mobilnú aplikáciu s možnosťou prijímať okamžité notifikácie o pohybe v snímanom priestore. Výhodou je fakt, že výrobca pripravil pre aplikáciu aj české jazykové rozhranie.

Záznamové zariadenie s efektívnym dekódovaním

Záznamové zariadenie podporuje PoE+ napájanie a poradí si aj s kamerami tretích strán typu ONVIF. Je určené pre 4 IP kamery s rozlíšením až do 8 Mpx. Okrem toho ponúkne podporu živého náhľadu, prehrávanie pripojenej kamery a ukladanie, ktoré je efektívne a ušetrí až 75 % objemu dát na vašom disku vďaka dekódovaniu H.265+. V prípade potreby je možné kapacitu záznamového zariadenia Dahua Imou rozšíriť až na 8 TB vďaka pozícii pre SATA pevný disk.

Odolné a kvalitné kamery zostavy Dahua Imou Sada 1 TB NVR

Zostava záznamového zariadenia Dahua Imou prichádza so štyrmi kamerami Imou IPC-F22AP. Ide o kamery typu Bullet, ktoré ponúknu Full HD kvalitu, zorný uhol 102° s minimálnymi slepými uhlami a efektívnu kompresiu H.265. Určite tiež poteší nočné videnie s IR prisvietením, ktoré zaručí zreteľné video do vzdialenosti až 30 metrov a  v úplnej tme. Proti poveternostným podmienkam kamery chráni kryt s ochranou IP67 a napájané sú prostredníctvom PoE napájania, ktoré umožní napájanie cez Ethernet kábel. Kamery zostavy Dahua Imou tiež disponujú technológiou detekcie pohybu a rozpoznania človeka pre ešte väčšiu bezpečnosť.


Doplňujúce vlastnosti záznamového zariadenia DAHUA IMOU SADA 1 TB NVR + 4× PoE CAM:

Obsah balenie:
Záznamové zariadenie Imou N14P
4× kamery Imou IPC-F22AP
Napájací adaptér
Sieťový kábel, SATA napájací + dátový kábel
Skrutky na montáž
Myš
Dekódovacia kapacita:
1 kanál pri 8 Mpx
2 kanály pri 4 Mpx
4 kanály pri 2 Mpx (1080p)
Rozmery záznamového zariadenia: 260 × 225 × 47,6mmHmotnosť záznamového zariadenia: 0,84 kgRozmery kamier: 147,7 × 74,2 × 74,2 mmHmotnosť kamier: 210 g


Parametre a špecifikácia

Úložisko

Počet pozícií pre disk 1 ×

Napájanie kamier

Počet PoE portov 4

Vlastnosti kamier

Počet kamier 4
Kód:  DaH21iM12
Produktové číslo:  KIT/N14P/4-F22A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12