Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DAEWOO KOR 6LBRGM

4,5 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DAEWOO KOR 6LBRGM

Spoľahlivá mikrovlnná rúra dnes patrí do výbavy prakticky každej domácnosti. Model KOR 6LBRGM od výrobcu Daewoo vás nadchne retro zelenkavým dizajnom, ktorý zodpovedá chladničkám radu FN 153. Mikrovlnný výkon môžete regulovať v 5 úrovniach až do 800 W. Mikrovlnná rúra využíva C.R.S. systém ohrevu a ponúka funkciu rýchleho varenia. Do výbavy patrí aj technológia automatického a rýchleho rozmrazovania.

Kľúčové vlastnosti mikrovlnnej rúry Daewoo KOR 6LBRGM

  • Dizajn zladený s chladničkami radu FN 153
  • Rovnomerné ohrievanie so systémom C.R.S.
  • Intuitívne a jednoduché ovládanie
  • Pohodlné otváranie dvierok veľkým držadlom
  • Pohotovostný režim pre úsporu energie
  • Zelené vyhotovenie

Úspora energie s Daewoo KOR 6LBRGM zaručená

Mikrovlnná rúra navyše šetrí energiu. Pri nečinnosti prejde do úsporného pohotovostného režimu s nulovou spotrebou. Otvorením dvierok sa automaticky aktivuje. Vnútorný objem 20 litrov ponúka dostatok priestoru a v mikrovlnke ohrejete pokrm na tanieri s priemerom až 25,5 cm.

Retro, no zároveň moderná

Mikrovlnná rúra KOR 6LBRGM disponuje špeciálnym systémom C.R.S., ktorý funguje na princípe vyžarovania mikrovĺn do konkávneho reflektora. Z neho sa mikrovlny odrážajú v priestore rúry rovnomernejšie a ohrievaný pokrm prehrejú rovnomerne zo všetkých smerov. Rovnomerné rozprestrenie mikrovĺn navyše zrýchli celý proces ohrievania, aby ste nemuseli na ohrievané jedlo čakať tak dlho. Spotrebič je taktiež vybavený prehľadným displejom, o dostatok potrebných informácií tak rozhodne nebude núdza.

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Voľne stojaca
Farba Zelená
Otváranie dvierok Do strany

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 27 cm
Vonkajšia šírka 44,6 cm
Vonkajšia hĺbka 32,3 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Elektronické
Vlastnosti a funkcie Rozmrazovanie, Časovač, Detská poistka, Bez grilu

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Dizajn

Dizajn Retro
Kód:  DAEMW013
Produktové číslo:  40035092
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17