Obnoviť stránku

D-Link G403

3,5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
74,90 €

D-Link G403


D-Link G403 – vytvorí sieť, na ktorú sa môžete spoľahnúť

S LTE WiFi modemom D-Link G403 sa vám už nikdy nestane, že zostanete bez pripojenia k internetu. Kedykoľvek nastane výpadok pevného internetu, automaticky dôjde k prepnutiu na mobilné pripojenie. Jednoducho stačí do modemu vložiť SIM kartu a počas niekoľkých sekúnd môžete zdieľať svoje mobilné internetové pripojenie 4G LTE rýchlosťou až 300 Mb/s prostredníctvom zabezpečenej bezdrôtovej siete alebo štyroch ethernetových portov. Všetky nastavenia vykonáte veľmi ľahko prostredníctvom bezplatnej aplikácie EAGLE PRO AI, ktorá sa stane vašim osobným asistentom.



S LTE WiFi modemom D-Link G403 je zdieľanie internetu jednoduché

Po pripojení môžete štandardne prenášať dáta, streamovať médiá alebo odosielať SMS správy. Modem je vybavený jedným neblokovaným slotom pre SIM kartu, ktorú tak stačí vložiť rovnako ako napr. do mobilného telefónu a behom okamihu môže zdieľať svoje mobilné pripojenie prostredníctvom WiFi alebo ethernetových portov. Nechýba ani WAN port, vďaka čomu je možné LTE WiFi modem D-Link G403 využívať ako klasický router.

Užite si rýchlu a spoľahlivú 4G LTE sieť

Vďaka štyrom výkonným anténam poskytuje LTE WiFi modem D-Link G403 silné a spoľahlivé pripojenie za všetkých okolností, a to aj pre niekoľko zariadení súčasne. Pracujte, streamujte videá, hrajte hry alebo zdieľajte súbory bez toho, aby ste sa museli starať o ukladanie do vyrovnávacej pamäte, výpadky alebo rušenia. Rýchlosť sťahovania dosahuje až 150 Mb/s a odosielanie potom až 50 Mb/s.

Režim prevzatia služieb pri zlyhaní

LTE WiFi modem D-Link G403 je navrhnutý tak, aby zaisťoval nepretržité pripojenie k internetu. Preto sa automaticky prepína na záložný mobilný internet vždy, keď dôjde k výpadku alebo prerušeniu pevného internetového pripojenia od vášho poskytovateľa.


D-Link G403 disponuje najnovším zabezpečením

Vo výbave LTE WiFi modemu D-Link G403 nechýba pokročilý aktívny firewall SPI, ktorý zabraňuje nežiaducim útokom z internetu. Okrem toho využíva tento router nielen bezdrôtové šifrovanie WPA/WPA2, ale aj najnovšie zabezpečenie WPA3 šifrujúce všetku prevádzku v sieti a chráni vás pred vonkajšími hrozbami.



Majte pod kontrolou celú prevádzku v sieti

S pokročilým používateľským rozhraním budete mať pod kontrolou všetky zariadenia pripojené v sieti. Dokonca nechýba ani robustná rodičovská kontrola, alebo možnosť nastavenia siete pre hostí. S bezplatnou aplikáciou EAGLE PRO AI to bude ešte jednoduchšie – umelá inteligencia nepretržite sleduje prevádzku siete a automaticky vám zasiela praktické návrhy. Používanie LTE WiFi modemu D-Link G403 je skrátka veľmi intuitívne.

Ovládajte svoju sieť telefónom alebo hlasom

Na ovládanie WiFi siete je možné využiť nielen mobilnú aplikáciu s inteligentným AI asistentom, ale aj hlasové pokyny. LTE WiFi modem D-Link G403 je totiž kompatibilný s Amazon Alexa a Google Assistant. Jednoducho tak možno získať zvukové upozornenia na aktualizácie siete, skontrolovať stav zabezpečenia a veľa ďalšieho.

Kľúčové vlastnosti LTE WiFi modemu D-Link G403

  • Zdieľajte 3G / 4G LTE pripojenie s ostatnými zariadeniami
  • D-Link G403 podporuje 4G LTE CAT 4 s rýchlosťou sťahovania až 150 Mb/s
  • Bezdrôtová N300 prevádzka (300 Mb/sv pásme 2,4 GHz)
  • Integrovaný odomknutý slot pre SIM kartu
  • Režim prevzatia služieb pri zlyhaní v prípade výpadku internetového pripojenia
  • Kompatibilný s hlasovým ovládaním Google Assistant alebo Amazon Alexa
  • Podpora najnovšieho štandardu zabezpečenia WPA3
  • Jednoduché nastavenie a ovládanie
  • Bezplatná aplikácia EAGLE PRE AI

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Router, LTE router

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 300 Mb/s
Rýchlosť na 2,4 GHz 300 Mb/s

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11b, 802.11g, 802.11n
WiFi Typ WiFi 5
Pásma WiFi 2,4 GHz

Konektory

LAN 4 ×
WAN

Rozhranie

Pokročilé funkcie IPv6 Ready, Rodičovská kontrola, Hlasové ovládanie Amazon Alexa/Google Assistant
Kvalita služieb QoS (Quality of Service)
Ochrana Guest Zone
DHCP funkcie Server, Client
Maximálny počet SSID 2 ×

Počet SIM slotov

Počet SIM slotov 1

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  Dlink23_47
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  G403
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03