Obnoviť stránku

D-Link DXS-1100-16SC

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

D-Link DXS-1100-16SC

Switch DXS-1100 poskytuje nákladovo efektívne riešenie pre malé a stredné podniky (SMB), ktoré chcú 10gigabitový Ethernet. Vďaka jeho výkonu a vlastnostiam perfektne poslúži ako zariadenie pre agregáciu siete, na serverovej farme alebo pre špecializované 10-gigabitové aplikácie na stolových počítačoch.

Kľúčové vlastnosti

  • 10gigabitový switch s manažmentom
  • 14× 10-gigabitové SFP portami + 2× combo 10GBase-T/SFP+
  • Pripravené pre IP kamery a VoIP hovory (ASV, Auto Voice VLAN)
  • Pokročilé bezpečnostné funkcie (Static MAC, Storm Control, IGMP)
  • Detekcia slučiek a diagnostika káblov
  • Jednoduché nasadenie (D-Link Network Assistant Utility)

Hladké video a hlasové prenosy vďaka Auto Surveillance VLAN a Auto Voice VLAN

Auto Surveillance VLAN (ASV) a Voice VLAN sa postarajú o perfektný prenos videa z IP kamier aj VoIP (Voice over IP) hovory. Auto Surveillance VLAN automaticky umiestňuje prenos videa z IP kamier do priradenej VLAN, čím zaistí stabilitu. Vyššia priorita individuálnej VLAN zaručuje neochvejnú hladkosť prenosu a bezpečnosť monitoringu pred narušením. Rovnako tak Auto Voice VLAN zlepšuje funkčnosť VoIP tým, že automaticky prenáša komunikáciu z IP telefónu do pridelenej VLAN. Okrem toho môžete rezervovať šírku pásma na báze portu pre dôležité služby.

Jednoduché nasadenie s D-Link Network Assistant Utility

DXS-1100 podporuje intuitívny klientsky nástroj D-Link Network Assistant Utility a webové rozhranie pre správu. Táto pomôcka (utilita) objaví všetky prepínače radu D-Link Smart Switch v rámci rovnakého segmentu siete L2 a dá vám k nim okamžitý prístup. Ani nemusíte meniť IP adresu svojho počítača, čo urýchľuje a uľahčuje počiatočné nastavenie. Z jedného miesta môžete všetky switche pohodlne konfigurovať, meniť heslá a upgradovať firmware. Grafické webové rozhranie pre správu poskytuje užívateľsky prívetivé prostredie, kde môžu správcovia siete vzdialene riadiť svoju sieť až na úroveň portov.

Pokročilé funkcie zabezpečenia Static MAC, Storm Control a IGMP Snooping

Static MAC umožňuje vytvárať zoznam povolených MAC pre konkrétne porty, čo pomáha správcom obmedziť prístup len autorizovaným zariadeniam. Služba Storm Control sleduje známe i neznáme prenosy a blokuje alebo vyradí pakety, ktoré by mohli zaplaviť sieť pri prekročení definovanej prahovej hodnoty. IGMP Snooping je schopný znížiť zaťaženie smerovačov L3, a šetriť tak šírku pásma a priepustnosť siete.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 441 mm
Výška 44 mm
Hĺbka 250 mm

Typ a funkcie

Typ Rack
Funkcie L2, QoS (Quality of Service), Spravovateľnosť (smart switch, web manageable), VLAN (virtual local area network)

Rýchlosť

Prepínacia kapacita 320 Gb/s
Prenosová rýchlosť LAN portov 10 Gbit
Paketová kapacita (64B pakety, v miliónoch paketov/s) 238,1 ks

Hmotnosť

Hmotnosť 2 910 g

Porty

SFP 14 ks
Kód:  NN749j
Produktové číslo:  DXS-1100-16SC

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03