Obnoviť stránku

D-Link DWM-157

3,9 13 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

D-Link DWM-157

Tento 3G HSPA USB adaptér vám umožní vychutnať si rýchle mobilné širokopásmové pripojenie na vašom notebooku alebo počítači, či už ste doma, v kancelárii, alebo na cestách. Prístroj o veľkosti flashky umožní pripojenie k ľubovoľnej 3G širokopásmové mobilnej sieti . Podporuje najnovšie technológie Evolved High Speed Packet Access (HSPA +), 3G, ktoré zvyšujú maximálnu rýchlosť sťahovania až na 21,6 Mbps a odosielanie 5,76 Mbps dát, znižujú latenciu, aby vám zaistil najlepší mobilný internet. Technológie, sú samozrejme spätne kompatibilné s 3.5G, 3G a 2.5G.
Jednoduchú inštaláciu zaistí ovládač uložený priamo v zariadení . Preto nie je potrebné žiadne inštalačné CD. DWM-157 je kompatibilný s Microsoft Windows (7/Vista/XP SP2) a Apple Mac OS (10.6 alebo novší). Pomocou dodaného softvéru môžete pristupovať k telefónnym číslam alebo sms správam, ktoré sú uložené na SIM karte.
Jednoduchá prenositeľnosť vám dá voľnosť, ktorú potrebujete. Nielen možnosť pripojenia k internetu, ale aj čítačka kariet microSD je výhodou tohto USB adaptéra. Svoju dátovú sieť tak môžete mať kdekoľvek a kedykoľvek budete chcieť a je jedno či ste práve na výlete alebo na dovolenke. Pre prenos, vám postačí malé vrecko.
Parametre a špecifikácie:
Prenosové štandardy:
HSUPA/HSDPA/UMTS a GSM/GPRS/EDGE siete
maximálna rýchlosť sťahovania 21.6 Mbps a maximálna rýchlosť odosielania 5.76 Mbps
Obsahuje:
slot pre kartu SIM
čítačka kariet pre microSD karty do veľkosti 32 GB
Ostatné funkcie:
vytváranie a editácia kontaktov
vytváranie a editácia skupín kontaktov
posielanie a ukladanie textových správ
export kontaktov do PC
manažér textových správ
Rozhranie:
USB 2.0
Rozmery:
89.2 x 25.9 x 10.7 mm
Kompatibilné operačné systémy:
Microsoft Windows XP SP2/Vista/7
Apple Mac OS 10.6 alebo novší
 

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Router

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 21 Mb/s
Kód:  NN145d3
Produktové číslo:  DWM-157

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01