Obnoviť stránku

D-Link DWA-137

3,0 2 hodnotení
13,90 €

D-Link DWA-137

D-Link DWA-137 zaistí jednoduché pripojenie k internetu

Vďaka tomuto praktickému USB adaptéru si budete môcť vychutnať internetové pripojenie rýchlosťou až 300 Mb/s. D-Link DWA-137 disponuje ako integrovanou, tak aj externou odnímateľnou anténou so ziskom 5 dBi na precízny príjem signálu aj na väčšiu vzdialenosť. Po jeho pripojení k počítaču môžete pristupovať k vysokorýchlostnému pripojeniu k internetu v sieti a začať prechádzať web, streamovať videá a hudbu, hrať online hry a zdieľať obsah s priateľmi. Adaptér podporuje šifrovanie WPA2, ktorézaisťuje chránené bezdrôtové pripojenie k sieti a chráni prenášané dáta.

Dokonale prenosné prevedenie

Výhodou adaptéra D-Link DWA-137 je predovšetkým jeho univerzálnosť, môžete ho používať v počítači s operačným systémom Windows, Mac alebo Linux. Jednoducho ho stačí zapojiť do voľného USB-A portu. Všetky nastavenia potom prebehne v priebehu niekoľkých sekúnd automaticky. Vďaka nízkoprofilovému prevedeniu a odnímateľnej anténe nezaberá v taške takmer žiadne miesto a môžete ho tak nosiť stále so sebou. Nechýba ani podpora technológie WPS (WiFi Protected Setup), ktorá výrazne uľahčuje proces pripojeniavašich zariadení k sieti.

Kľúčové vlastnosti WiFi USB adaptéra D-Link DWA-137

  • Bezdrôtová rýchlosť až 300 Mb/s v 2,4 GHz pásme
  • WiFi Protected Setup (WPS)
  • Univerzálna – kompatibilná s Windows, Mac aj Linux
  • D-Link DWA-137 podporuje 64 / 128 bit WEP a WPA / WPA2
  • Odnímateľná anténa s vysokým ziskom až 5 dBi
  • Integrovaná 2dBi anténa

Parametre a špecifikácia

Parametre WiFi

WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b
Verzia WiFi WiFi 4

Vlastnosti

Typ antény Odnímateľná
Funkcie WPS
Kód:  Dlink23_03
Záruka: 21 mesiacov
Produktové číslo:  DWA-137
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17