Obnoviť stránku

D-Link DSL-3782

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

D-Link DSL-3782

D-Link DSL-3782 je kombináciou výkonného WiFi routra a modemu ADSL2 + / VDSL2. Poskytuje všetky funkcie, ktoré potrebujete na vytvorenie bezpečného a rýchleho pripojenia k internetu aj vašich zariadení v naprieč domácnosťou. Ponúka najmodernejšie bezdrôtové technológie Wi-Fi, ochranu firewallom, riadenie prevádzky QoS a s VDSL pripojením poskytuje rýchlosť sťahovania z internetu až 100 Mbps.

Kľúčové vlastnosti routra s modemom D-Link DSL-3782

  • Router so vstavaným modemom VDSL2 / ADSL2 +
  • Dvojpásmové WiFi (867 Mbps na 5 GHz + 300 Mbps na 2,4 GHz)
  • Najnovší 802.11ac + spätná kompatibilita 802.11n / g / b
  • 4 Fast Ethernet porty pre zariadenia bez WiFi
  • USB pre zdieľanie médií
  • Dvojité aktívne firewally SPI a NAT pre online nakupovanie a bankovníctvo

Dve WiFi pásma s rozhraním 802.11ac

Súčasná dvojpásmová prevádzka (2.4 a 5 GHz) obsahuje aj najnovší štandard WiFi 802.11ac. Tým router D-Link DSL-3782 prináša budúcnosť bezdrôtového pripojenia. S celkovou šírkou pásma 1,2 Gbps zaistí streamovanie HD videa a internetové hovory bez prerušenia, a to aj pri surfovaní po internete z každého kúta vášho domova. Porty Fast Ethernet potom pripájajú vysokou rýchlosťou 4 zariadenia bez WiFi.

D-Link DSL-3782 nahradí funkcie NAS

D-Link DSL-3782 je vybavený portom USB, takže môžete pripojiť pamäťové zariadenie USB a okamžite zdieľať súbory v domácej sieti . Môžete zobrazovať svoje fotografie v televízore, zatiaľ čo niekto iný počúva hudbu na domácom kine a ďalší pozerá film na počítači.

Jednoduché nastavenie so sprievodcom

Uvedenie do pravádzky D-Link DSL-3782 zvládne každy. Prostredníctvom webového prehliadača sa jednoducho prihláste do konfiguračného prostredia, kde budete postupovať niekoľkými jednoduchými krokmi . Zabezpečenie WiFi tiež zvládnete stlačením tlačidla WPS (WiFi Protected Setup). Stlačte príslušné tlačidlá WPS na každom zariadení a okamžite vytvorte zabezpečené pripojenie k novému zariadeniu.

 

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 1 200 Mb/s

Konektory

LAN 4 ×
USB 2.0

Rozhranie

Pokročilé funkcie VPN
Kvalita služieb QoS (Quality of Service)
Ochrana Firewall

Typ

Typ VDSL
Kód:  NNdlB
Produktové číslo:  DSL-3782/E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12