Obnoviť stránku

D-Link DSL-3682

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

D-Link DSL-3682

D-Link DSL-3682 je kombináciou výkonného WiFi routera a  ADSL2+/VDSL modemu. Poskytuje všetky funkcie, ktoré potrebujete na vytvorenie bezpečného a rýchleho pripojenia k internetu a vašich zariadení v domácnosti. Ponúka najmodernejšiu bezdrôtovú technológiu Wi-Fi, ochranu firewallom, riadenie prevádzky QoS a s VDSL pripojením poskytuje rýchlosť sťahovania z internetu až 100 Mb/s.

Kľúčové vlastnosti routera s modemom D-Link DSL-3682

  • Router s integrovaným modemom VDSL/ADSL2+
  • Dvojpásmové WiFi (433 Mbps za 5 GHz + 300 Mbps za 2,4 GHz)
  • Najnovšia verzia 802.11ac + spätná kompatibilita 802.11n/g/b
  • 4 Fast Ethernet porty pre zariadenia bez WiFi
  • USB pre zdieľanie médií
  • Duálne aktívne firewally SPI a NAT pre online nakupovanie a bankovníctvo

Dve pásma WiFi s rozhraním 802.11ac

Súčasné dvojpásmové ovládanie (2.4 a 5 GHz) zahŕňa aj najnovší WiFi štandard 802.11ac. Tím router D-Link DSL-3682 prináša budúcnosť bezdrôtového pripojenia. S celkovou šírkou pásma 733 Mb/s zaistí streamovanie HD videa a internetových hovorov bez prerušenia, a to aj pri surfovaní po internete z každého kúta vášho domova. Porty Fast Ethernet tak pripoja vysokou rýchlosťou aj 4 zariadenia bez WiFi.

D-Link DSL-3682 nahrádza funkcia NAS

D-Link DSL-3682 je vybavený USB portom, takže môžete pripojiť pamäťové zariadenie a okamžite zdieľať súbory vo vašej domácej sieti . Ukážete fotografie na televízore, zatiaľ čo niekto počúva hudbu na domácom kine a ďalší sleduje film na počítači.

Jednoduché nastavenie so sprievodcom

Sprevádzkovanie D-Link DSL-3682 zvládne každý. Prostredníctvom webového prehliadača sa jednoducho prihlásite do prostredia konfigurácie, kde budete postupovať podľa niekoľkých jednoduchých krokov. Zabezpečenie WiFi zvládnete stlačením tlačidla WPS (WiFi Protected Setup). Stlačte príslušné tlačidlá WPS na každom zariadení a okamžite vytvorte zabezpečené pripojenie k novému zariadeniu.

 

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 733 Mb/s

Konektory

LAN 4 ×
USB 2.0

Rozhranie

Kvalita služieb QoS (Quality of Service)
Ochrana Firewall

Typ

Typ VDSL
Kód:  NNdlA
Produktové číslo:  DSL-3682/E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03