Obnoviť stránku

D-Link DKT-110 Router Kit

4,5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

D-Link DKT-110 Router Kit

Výhodná sada pre vytvorenie domácej bezdrôtovej siete vyznačujúca sa absolútnou kompatibilitou, optimálnym zabezpečením a veľmi jednoduchou inštaláciou.Je vhodná najmä pre užívateľov, ktorí či už z dôvodu komfortu či interiéru domácnosti nechcú/nemôžu využívať klasický ethernetový káblový rozvod a vystačí si s dátovými prenosmi štandardu 802.11b/g.Sada je zložená z bezdrôtového routeru alebo smerovača DIR-301 a USB adaptéra DWA-111, ktorý plní funkciu klienta.
Smerovač je univerzálny a je ho možné využiť pre akýkoľvek typ pripojenia k internetu.Len pri využívaní ADSL internetového spojenia je nutné medzi telefónnu linku a smerovač zaradiť kompatibilné modem.Adaptér je potom možné využívať na každom počítači, ktorý disponuje USB 2.0 portom.Celý proces nastavenia siete sa stane veľmi ľahkým i pre užívateľov bez predchádzajúcich znalostí.Sprievodca D-Link Click'n Connect umožní nainštalovať smerovač aj adaptér a pripojiť sa k internetu v priebehu niekoľkých málo minút.Stačí pustiť program z dodávané CD a užívateľa je pomocou niekoľkých jednoduchých krokov vykonaný procesom fyzického pripojenia, pripojenie k svojmu poskytovateľovi internetu a inštaláciou adaptéra.
Smerovač zo štartovacej obsahuje firewall, ktorý chráni vašu sieť pred škodlivými útokmi, minimalizuje hrozby od hackerov a bráni prieniku útočníkov do siete.Medzi ďalšie zabezpečovacie funkcie patrí filtrovanie MAC adries zabraňujúce neoprávnenému prístupu do siete a rodičovská kontrola umožňujúca blokovať prezeranie internetových stránok s nežiaducim obsahom.Smerovač ďalej podporuje aj WEP a WPA šifrovanie.
Parametre a špecifikácie:
Podporované štandardy bezdrôtovej siete:
IEEE 802.11b (11 Mbit/s, 2,4 GHz)
IEEE 802.11g (54 Mbit/s, 2,4 GHz)
Rozhranie:
Router:4x RJ-45 (LAN 10/100Base-TX Ethernet) + 1x RJ-45 (WAN 10/100Base-TX Ethernet)
Adaptér:USB 2.0
Výstupný výkon:
Router:15 dBm +/- 2 dBm
Adaptér:15 dBm +/- 2 dBm
Anténa:
Router:odnímateľná dipólová (reverzný SMA konektor)
Adaptér:interný
Zabezpečenie:
WEP (64/128bit)
WPA
WPA2
Firewall (iba router):
NAT
SPI
MAC/URL filtrovanie
Správa (len router):
Cez webový prehliadač podporujúci Java
Napájanie:
Router:externý adaptér
Adaptér:cez USB port
Rozmery:
Router:112,6 x 147,5 x 31,8 mm
Adaptér:27,6 x 87,2 x 11,9 mm

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11b, 802.11g

Funkcie

Funkcie Prístupový bod (Access point), Router

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 54 Mb/s

Konektory

LAN 4 ×
WAN
Kód:  NN321a
Produktové číslo:  DKT-110
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04