Obnoviť stránku

D-Link DHP-W611AV Starter Kit

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

D-Link DHP-W611AV Starter Kit

S týmto kitom Powerline D-Link si môžete užívať svoju vysokorýchlostnú sieť po celom dome. Zariadenie podporuje najnovšie technológie pre bezdrôtový prenos a ponúka gigabitové porty. Zariadenia sa umiestňujú do elektrických zásuviek na 230 V. Prenosová rýchlosť WiFi môže dosiahnuť hodnotu až 867 Mbit/s.

Kľúčové vlastnosti Powerline D-Link DHP-W611AV Starter Kit

  • Plug & Play
  • Prenosová rýchlosť 1 000 Mbit/s
  • Zariadenie pripravené na IPv6
  • 128-bitové AES šifrovanie
  • Balenie obsahuje 2 moduly
  • Úsporný, šetrný režim
  • WiFi Extender s rýchlosťou až 1 200 Mbit/s

V jednoduchosti je sila

K inštalácii zariadení do vášho domu nepotrebujete žiadne náradie, stačí ich dobre rozmiestniť do elektrických zásuviek a pripojiť k routeru. Celý proces od vybalenia z krabice vám nezaberie viac ako 10 minút.

Rýchlosť a výkon

Vďaka použitej technológii môžete streamovať filmy až v rozlíšení 4K a sťahovať veľké súbory za krátky čas. Gigabitový Ethernet je vhodný ako na sledovanie filmov cez internet, tak aj na hranie Real-Time Online hier. Celý systém disponuje šifrovaním typu AES, ktoré zabezpečí vaše pripojenie. Vy sa tak ničoho nemusíte obávať a môžete si plne užívať rýchlosť a stabilitu v každej izbe vášho domu či bytu.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

LAN (fixný) 1 x
Počet kusov v balení 1 ks
Prenosová rýchlosť 8 000 Mb/s
Kód:  NN524l8
Produktové číslo:  DHP-W611AV/E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19