Obnoviť stránku

D-Link DGS-1210-26

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
139,90 €

D-Link DGS-1210-26

Už piata generácia Gigabit Smart prepínačov D-Link radu DGS-1210 ponúka výkonnejší hardvér, väčšiu flexibilitu portov a viac funkcií. D-Link DGS-1210-26 je 26-portový Gigabit Ethernet Smart Managed switch bez vetrákov, ktorý nájde svoje miesto v kancelárskych alebo väčších firemných sieťach. Je osadený 24 portami 10/100/1000Base-T RJ-45 a 2× portami SFP, kde SFP sloty sú dvojrýchlostné a podporujú Gigabit SFP aj Fast Ethernet SFP moduly.

Kľúčové vlastnosti sieťového switcha D-Link DGS-1210-26

  • Sieťový prvok od uznávaného svetového výrobcu
  • Vhodný pre menšie kancelárie, ale aj väčšie firemné siete
  • 24× gigabitové porty + 2× gigabitové Combo porty SFP
  • Plná podpora IPv6 a pokročilé súpravy L2 funkcií
  • Podpora L3 statického routingu
  • Je možné nainštalovať do 19" rozvádzača
  • Kompletne pasívne chladenie
  • Administrácia z webového rozhrania alebo pomocou SNMP príkazov
  • Podpora Dual Image a Dual Configuration

D-Link Smart switch s pokročilou súpravou technológií

Switch D-Link DGS-1210-26 ponúka podporu IPv6 a pokročilú súpravu L2 funkcií, ako sú virtuálne siete VLAN, funkcia kvality služieb QoS, LACP agregácie liniek, IGMP Snooping pre prevádzku multicast videa, Spanning Tree protokoly STP/RSTP/MSTP pre kruhové topológie, bezpečnostné funkcie 802.1x Radius či ACL. L3 statický routing umožňuje smerovanie medzi VLAN sieťami a dovoľuje nastaviť štyri IP rozhrania (4 IP Interfaces). Kapacita routovacej tabuľky je 124 IPv4 resp. 50 IPv6 záznamov. Switch teda poskytuje všetko, čo si vyžaduje nasadenie v moderných počítačových sieťach. Ako z pohľadu bezpečnosti, tak aj v rámci rýchlosti a stability.

Switch vhodný pre IP telefóny a IP kamery

Funkcia Voice VLAN switche D-Link DGS-1210-26 detekuje pripojenie IP telefónov a priraďuje ich automaticky do samostatnej VLAN s vyššou prioritou. Novinkou je unikátny Surveillance mód, ktorý pomocou MAC adries, LLDP a ONVIF protokolov dokáže detekovať prvky IP kamerových systémov (IP kamery, NVR) od rôznych výrobcov a automaticky ich priradiť do oddelenej video-VLAN s vyššou prioritou. Prepínač zobrazí topológiu siete tiež priamo vo webovom rozhraní prepínača. Výrazne sa tak zjednodušuje a urýchľuje nasadenie a správa firemnej siete a IP kamerových systémov.

Široké možnosti správy

Správa prepínača D-Link DGS-1210-26 prebieha z intuitívneho webového rozhrania alebo pomocou SNMP príkazov. Kompaktná súprava Telnet CLI príkazov umožňuje základné nastavenie prepínača (nastavenie IP adresy, hesla, reset, reboot, ping, upgrade FW, nahranie/zálohovanie konfigurácie, show, debug). Podpora Dual Image a Dual Configuration umožňuje nahranie dvoch firmvérov alebo konfiguračných súborov do prepínača. Upgrade firmvéru alebo zmenu v nastavení siete preto nie je nutné vykonať okamžite, ale možno ju odložiť.

K dispozícii je u switcha D-Link DGS-1210-26 tiež bezplatný softvérový nástroj D-Link Network Assistant (DNA), ktorý ponúka základnú správu a dohľad nad viacerými prepínačmi v sieti. Nástroj DNA prehľadá sieť a nájde prepínač aj v prípade, kedy jeho IP adresa (napr. defaultná IP adresa) nie je v rovnakom L2 segmente. Následne možno vykonať základné nastavenie, rozdelenie prepínačov do pracovných skupín a hromadnú správu, upgrade či zálohu.

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Typ Rack
Funkcie L2, L3 (smerovač), QoS (Quality of Service), Spravovateľnosť (smart switch, web manageable), VLAN (virtual local area network)

Rýchlosť

Prepínacia kapacita 52 Gb/s
Prenosová rýchlosť LAN portov 1 Gbit
Paketová kapacita (64B pakety, v miliónoch paketov/s) 38,7 ks

Porty

RJ-45 24 ks
SFP 2 ks
10/100/1000Base-T 24

Rozmery

Šírka 440 mm
Výška 44 mm
Hĺbka 140 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 2 060 g
Kód:  NN313f25
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  DGS-1210-26

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02