Obnoviť stránku

D-Link DCS-935L

3,8 17 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

D-Link DCS-935L

Cloudová kamera DCS-935L, schopná snímať HD obraz vo dne aj v noci, je univerzálne monitorovacie riešenie pre váš dom aj kanceláriu. Na rozdiel od bežnej webkamery je D-Link samostatný systém, ktorý bez toho, aby musel byť pripojený k počítaču, vie prenášať veľmi kvalitný obraz. Vďaka podpore služby mydlink vám umožní sledovať a ovládať vašu kameru cez bežný počítač alebo aplikáciu pre iPhone, iPad alebo Android zariadenie.

Vidí vo dne aj v noci


Zaujímavá a praktická funkcia pre detekciu pohybu dokáže odosielať varovné e-maily s fotografiami alebo videami. Môžete si tiež vymedziť sledovanú oblasť, napríklad okno alebo dvere garáže. Pre nočný dozor poslúži vstavané infračervené LED osvetlenie s dosahom až 5 metrov, ktoré umožňuje nepretržité sledovanie aj v úplnej tme.

Výhody služby mydlink


Pripojenie kamier k počítačovej sieti a jej sprístupnenie kedysi vyžadovalo zložité nastavovanie. Služba mydlink Cloud Services teraz umožňuje ľahký prístup ku kamere odkiaľkoľvek a kedykoľvek potrebujete. Pomocou sprievodcu rýchlo sprevádzkujete vašu kameru a potom si cez webové rozhranie zriadite účet pre službu mydlink, ktorá vám umožní sledovať a ovládať vašu kameru z ľubovoľného počítača s pripojením na internet. Alebo si stačí stiahnuť bezplatnú aplikáciu mydlink pre iPhone, iPad alebo zariadenie so systémom Android a môžete kdekoľvek sledovať prenos z kamery cez WiFi alebo 4G LTE/3G pripojenie.

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Napájanie Jack

Video

Maximálne rozlíšenie 1280 × 720 px
Zorný uhol 78 °
Kompresia videa MJPEG

Vstupy a výstupy

Rozhraní WiFi

Rozmery

Šírka 58 mm
Výška 84,5 mm
Hĺbka 124,9 mm
Kód:  NN481x
Produktové číslo:  DCS-935L

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08